Lyskupler og skraldespande i gadekæret i weekenden.

Lyskupler og skraldespande i gadekæret i weekenden.

Øv-øv-øv! Groft hærværk mod Helsinge Gadekær

”Øv-øv-øv!” Conny Nielsen er rigtig ærgerlig over det omfattende hærværk, som mødte hende ved Gadekæret i Helsinge i weekenden.

I vandet lå fire nye lyskupler, som netop var sat op af Gadekærforeningen, den tilhørende el-installation, stole fra Café Bella og skraldespande, som også netop var sat op. Alene el-installationen koster 21.000 kroner. Heldigvis er lamperne intakte.

”Det er død-ærgerligt, at tingene bliver ødelagt. Jeg synes, at det er rigtig trist. Der må være nogen, der føler, at de ikke har noget sted at være,” siger Conny Nielsen, som er formand for Gadekærforeningen (Helsinges handelsstandsforening).

Hærværket er blevet meldt til politiet, og Conny Nielsen håber, at nogen vil kontakte politiet eller hende, hvis de har set noget i weekenden. Hun vil desuden undersøge, om det i samarbejde mellem kommunen og politiet er muligt at få video-overvågning af området.

”Nu bliver det jo snart forår og sommer med mere aktivitet omkring gadekæret, og så skal vi jo gerne kunne have tingene stående der,” siger Conny Nielsen.

CJ

Publiceret 22 January 2019 11:30