Musik i Lejet er garant for gode fotos. Musik, masser af alkohol og glade mennesker gør det svært ikke at have en fest. I år var ingen undtagelse. Et et festivalens højdepunkter var det populære danske band Turboweekends afskedskoncert. Her blev trøjen og alle hæmninger kastet over bord fra forsanger Silas Bjerregaard, band og publikum.

Musik i Lejet er garant for gode fotos. Musik, masser af alkohol og glade mennesker gør det svært ikke at have en fest. I år var ingen undtagelse. Et et festivalens store højdepunkter var det populære danske band Turboweekends afskedskoncert. Her blev trøjen og alle hæmninger kastet over bord fra forsanger Silas Bjerregaard, band og publikum.

DEBAT: Rygter om Musik i Lejet - det er IKKE SANDT

Af
Cira Aalund,

medlem af Tisvilde Lokalråd

debat Det er kun et par uger siden, at Tisvilde Lokalråd i Ugeposten måtte dementere en påstand, som var ført frem i et læserbrev. Afsenderen var Tisvildelejeforeningen, der spændte Tisvilde Lokalråd for den vogn, der vil have lukket Musik i Lejet ned til mindst det halve, hvilket denne forening ønsker. Vi måtte dementere denne påstand, for det ønsker vi ikke at deltage i!!!

Nu florerer der nye 'sandheder' i et læserbrev fra Jan Tørslef, og de selvsamme nye 'sandheder' sættes i omløb og på Facebook-siden 'Tisvildeleje Hele Året' æltes disse rygter, ifølge hvilke Tisvilde Lokalråd skulle være parat til at fjerne Musik i Lejet fra byens sommerliv. Ifølge rygtebørsen skulle rådets mening med at indkalde til borgermøde den 19. februar om Musik i Lejet være at samle tilstrækkelig modstand mod festivalen, så den blev lagt ned. Dette er IKKE SANDT!!

Der står udtrykkeligt i indkaldelsen i det lokale blad TisvildeNyt, at Tisvilde Lokalråd ikke forholder sig til den ene eller den anden side i debatten, men ønsker at samle byen for at "fremme forståelse og fordragelighed i Tisvilde” og hjælpe med at fremme den gode dialog i stedet for at byen låses fast i to uforsonlige fløje. Det er det, Tisvilde Lokalråd ønsker. Lad det hermed være slået fast.

Publiceret 20 January 2019 11:30

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl