Musik i Lejet er garant for gode fotos. Musik, masser af alkohol og glade mennesker gør det svært ikke at have en fest. I år var ingen undtagelse. Et et festivalens højdepunkter var det populære danske band Turboweekends afskedskoncert. Her blev trøjen og alle hæmninger kastet over bord fra forsanger Silas Bjerregaard, band og publikum.

Musik i Lejet er garant for gode fotos. Musik, masser af alkohol og glade mennesker gør det svært ikke at have en fest. I år var ingen undtagelse. Et et festivalens store højdepunkter var det populære danske band Turboweekends afskedskoncert. Her blev trøjen og alle hæmninger kastet over bord fra forsanger Silas Bjerregaard, band og publikum.

DEBAT: Rygter om Musik i Lejet - det er IKKE SANDT

Af
Cira Aalund,

medlem af Tisvilde Lokalråd

debat Det er kun et par uger siden, at Tisvilde Lokalråd i Ugeposten måtte dementere en påstand, som var ført frem i et læserbrev. Afsenderen var Tisvildelejeforeningen, der spændte Tisvilde Lokalråd for den vogn, der vil have lukket Musik i Lejet ned til mindst det halve, hvilket denne forening ønsker. Vi måtte dementere denne påstand, for det ønsker vi ikke at deltage i!!!

Nu florerer der nye 'sandheder' i et læserbrev fra Jan Tørslef, og de selvsamme nye 'sandheder' sættes i omløb og på Facebook-siden 'Tisvildeleje Hele Året' æltes disse rygter, ifølge hvilke Tisvilde Lokalråd skulle være parat til at fjerne Musik i Lejet fra byens sommerliv. Ifølge rygtebørsen skulle rådets mening med at indkalde til borgermøde den 19. februar om Musik i Lejet være at samle tilstrækkelig modstand mod festivalen, så den blev lagt ned. Dette er IKKE SANDT!!

Der står udtrykkeligt i indkaldelsen i det lokale blad TisvildeNyt, at Tisvilde Lokalråd ikke forholder sig til den ene eller den anden side i debatten, men ønsker at samle byen for at "fremme forståelse og fordragelighed i Tisvilde” og hjælpe med at fremme den gode dialog i stedet for at byen låses fast i to uforsonlige fløje. Det er det, Tisvilde Lokalråd ønsker. Lad det hermed være slået fast.

Publiceret 20 January 2019 11:30