Oskar Snorre vil frem til sommeren 2020 trække Lyngbys grønne målmandstrøje over hovedet. Foto: Claus Fisker

Oskar Snorre vil frem til sommeren 2020 trække Lyngbys grønne målmandstrøje over hovedet. Foto: Claus Fisker Ritzau Scanpix Denmark

Blev rygtet til dansk storklub: Men Oskar fra Vejby bliver

Han var rygtet til dansk storklub. Men den tidligere Vejby-målmand Oskar Snorre fortsætter i Lyngby

Af
Jeppe Helkov

Han har fået sine første kampe på U21-landsholdet, han har fået debut i Superligaen — og nu har 19-årige Oskar Snorre fra Tisvilde også fået papir på fremtiden.

Den unge målmand har forlænget sin kontrakt med Lyngbo Boldklub. Dog kun med et enkelt år, så den nu løber frem til sommeren 2020.

I oktober lød beskeden fra Oskar Snorres agent Niclas Jensen ellers, at der ikke var meget, der tydede på, at stortalentet ville forlænge den kontrakt, der stod til at udløbe til sommer. AGF var på rygtebørsen blandt andet nævnt som en ny mulig klub for Oskar Snorre.

Men nu er det altså lykkedes parterne at nå til enighed.

"Det er ikke nogen hemmelighed, at det har taget lidt tid at finde hinanden, men vi er glade for at vi til syvende og sidst nåede til enighed, og at Snorre skal fortsætte hos os. Snorre er en talentfuld målmand, der fortsat har mange niveauer han kan lægge på, og gør han det, så kan han selvfølgelig være hos os på lånt tid," siger sportsdirektør i Lyngby Birger Jørgensen i en pressemeddelelse.

"Vi er glade for at få muligheden for at arbejde videre med Snorres store potentiale og glæder os til at følge Snorres udvikling på holdet i et spændende forår," siger han.

Oskar Snorre kom til Lyngby som 13-årig. Inden da spillede han i Vejby-Tisvilde, ligesom det også blev til en kortere periode i Helsinge.

Sidste forår vandt han overraskende den interne målmandskamp i Lyngby og var hele foråret en fast mand i Superliga-målet hos de senere nedrykkere.

I efteråret har det knebet lidt mere med spilletiden. Det er kun blevet til fire kampe ud af 19 mulige.

For nylig fik konkurrenten om en plads i Lyngby-målet, Thomas Mikkelsen, vekslet sin lejeaftale til en permanent aftale med Lyngby. Men det betyder ikke, at han nødvendigvis også skal være førstevalg i foråret, fortæller cheftræner Christian Nielsen.

"Hvem der skal stå, det er helt åbent, og Snorre og Thomas har en sund konkurrence. Som træner vil man have den stærkest mulige trup, og Snorre og Thomas supplerer hinanden godt, og derfor er jeg rigtig glad for at, vi kan arbejde videre," siger han til Lyngbys hjemmeside.

Publiceret 17 January 2019 10:30

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl