21. januar er der mulighed for at få gule ærter,

21. januar er der mulighed for at få gule ærter, "som vor mor lavede dem", ved en spiseaften i Blistrup Medborgerhus. Pressefoto

Den står på gule ærter i Blistrup Medborgerhus

arrangement Blistrup Medborgerhus byder på spiseaften med gule ærter. Det sker også i år i samarbejde med den lokale brugs og finder sted mandag 21. januar kl. 18.30.

De gule ærter tilberedes helt fra bunden.

Dagen før samles et hold frivillige for at tilberede de store portioner grøntsager, flæsk og pølse, som skal bruges, når mere end 100 personer skal bespises.

Som vor mor lavede dem

For resultatet skal være gule ærter, som vor mor lavede dem, skriver holdet i en pressemeddelelse.

Det koster kun 25 kr. at deltage, når man er medlem af SuperBrugsen, Blistrup. Andre betaler 50 kr., og man kan selvfølgelig købe drikkevarer til skylle ærterne ned med.

Efter spisningen underholder husets musikalske venner med glad musik og sang.

Billetter kan købes i SuperBrugsen, Blistrup frem til 18. januar.

jesl

Publiceret 13 January 2019 07:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp