21. januar er der mulighed for at få gule ærter,

21. januar er der mulighed for at få gule ærter, "som vor mor lavede dem", ved en spiseaften i Blistrup Medborgerhus. Pressefoto

Den står på gule ærter i Blistrup Medborgerhus

arrangement Blistrup Medborgerhus byder på spiseaften med gule ærter. Det sker også i år i samarbejde med den lokale brugs og finder sted mandag 21. januar kl. 18.30.

De gule ærter tilberedes helt fra bunden.

Dagen før samles et hold frivillige for at tilberede de store portioner grøntsager, flæsk og pølse, som skal bruges, når mere end 100 personer skal bespises.

Som vor mor lavede dem

For resultatet skal være gule ærter, som vor mor lavede dem, skriver holdet i en pressemeddelelse.

Det koster kun 25 kr. at deltage, når man er medlem af SuperBrugsen, Blistrup. Andre betaler 50 kr., og man kan selvfølgelig købe drikkevarer til skylle ærterne ned med.

Efter spisningen underholder husets musikalske venner med glad musik og sang.

Billetter kan købes i SuperBrugsen, Blistrup frem til 18. januar.

jesl

Publiceret 13 January 2019 07:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp