Bandet Pentango spiller op til dans. Pressefoto

Bandet Pentango spiller op til dans. Pressefoto

Tangoaften for alle

Fritid Lørdag 12. januar inviterer Kulturhavn Gilleleje til argentinsk tangoaften med undervisning i tangoens basistrin.

Fra kl. 20 til 21 er der undervisning ved Lone Gothenborg og Hans-Jørgen Malling, og fra kl. 21 til 23 spiller Pentango op til dans, først Milonga, så Tango Nuevo og derefter igen Milonga, skriver Kulturhavn Gilleleje i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Tango er et besynderligt fænomen, Tango er afhængighedsskabende, Tango danses med hjertet og ikke med hovedet. Tango drejer sig om at føre og følge, at blive én krop med fire ben, at man som par føler musikken, opnår et harmonisk flow og nyder tangoen sammen."

Billetter inklusive undervisning og velkomstdrink købes i: www.gillelejebio.dk.

Kapp

Publiceret 12 January 2019 05:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp