Bandet Pentango spiller op til dans. Pressefoto

Bandet Pentango spiller op til dans. Pressefoto

Tangoaften for alle

Fritid Lørdag 12. januar inviterer Kulturhavn Gilleleje til argentinsk tangoaften med undervisning i tangoens basistrin.

Fra kl. 20 til 21 er der undervisning ved Lone Gothenborg og Hans-Jørgen Malling, og fra kl. 21 til 23 spiller Pentango op til dans, først Milonga, så Tango Nuevo og derefter igen Milonga, skriver Kulturhavn Gilleleje i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Tango er et besynderligt fænomen, Tango er afhængighedsskabende, Tango danses med hjertet og ikke med hovedet. Tango drejer sig om at føre og følge, at blive én krop med fire ben, at man som par føler musikken, opnår et harmonisk flow og nyder tangoen sammen."

Billetter inklusive undervisning og velkomstdrink købes i: www.gillelejebio.dk.

Kapp

Publiceret 12 January 2019 05:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp