Årets første

Årets første "Syng-Sammen-Søndag" bliver med sanger Tobias Fensløv og pianist Jesper Frank Christensen. Pressefoto

Syng-Sammen-Søndag på Blik

Musik Så er der Syng-Sammen-Søndag på Blik. Det sker 20. januar kl. 15 til 17 og finder selvfølgelig sted på Græsted Bibliotek.

Årets første "Syng-Sammen-Søndag" bliver åbnet af to professionelle musikere - nemlig sanger Tobias Fensløv og pianist Jesper Frank Christensen. De vil tage deltagerne med på en rejse af kendte og elskede sange, som alle kan synge med på.

"Med afsæt i årstidens melodier, vil man komme rundt om et bredt udvalg af sange fra den danske sangskat. Undervejs vil de to musikere også underholde med nogle af deres personlige favoritter. Tobias Fensløv er professionel sanger indenfor både rytmisk og klassisk musik. Han er oprindeligt uddannet rytmisk sanger og bassist, og har efterfølgende videreuddannet sig i klassisk sang. Tobias synger i vokalgruppen Cph Four og er assistent i Operaen på det Kgl. Teater og laver solokoncerter med opera, operette, populærmusik og den danske sangskat," skriver Græsted Bibliotek i en pressemeddelelse.

Arrangementet er gratis. Der kan købes kaffe i pausen. Alle er velkommen.

Kapp

Publiceret 11 January 2019 20:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp