Årets første

Årets første "Syng-Sammen-Søndag" bliver med sanger Tobias Fensløv og pianist Jesper Frank Christensen. Pressefoto

Syng-Sammen-Søndag på Blik

Musik Så er der Syng-Sammen-Søndag på Blik. Det sker 20. januar kl. 15 til 17 og finder selvfølgelig sted på Græsted Bibliotek.

Årets første "Syng-Sammen-Søndag" bliver åbnet af to professionelle musikere - nemlig sanger Tobias Fensløv og pianist Jesper Frank Christensen. De vil tage deltagerne med på en rejse af kendte og elskede sange, som alle kan synge med på.

"Med afsæt i årstidens melodier, vil man komme rundt om et bredt udvalg af sange fra den danske sangskat. Undervejs vil de to musikere også underholde med nogle af deres personlige favoritter. Tobias Fensløv er professionel sanger indenfor både rytmisk og klassisk musik. Han er oprindeligt uddannet rytmisk sanger og bassist, og har efterfølgende videreuddannet sig i klassisk sang. Tobias synger i vokalgruppen Cph Four og er assistent i Operaen på det Kgl. Teater og laver solokoncerter med opera, operette, populærmusik og den danske sangskat," skriver Græsted Bibliotek i en pressemeddelelse.

Arrangementet er gratis. Der kan købes kaffe i pausen. Alle er velkommen.

Kapp

Publiceret 11 January 2019 20:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp