Se på høns og køb smykker

Udstilling Så er Nordkystens Fjerkræklub på banen med årets hønseudstilling fra 12. til 13. januar.

Udstillingen bliver afholdt på Græsted Skole i kantinen. Om lørdagen er udstillingen åben fra kl. 13 til 17, og søndag er det fra 12 til 16.

Udover at der er udstillet masser af høns - ja så er det også muligt at købe billeder, høns og fjer. Der er også salg af blandt andet smykker.

Hvis sulten melder sig, så kan man købe lidt til ganen.

Publiceret 11 January 2019 15:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp