En 73-årig mand blev ramt og dræbt af et tog i Dronningmølle. Modelfoto: Mads Claus Rasmussen/

En 73-årig mand blev ramt og dræbt af et tog i Dronningmølle. Modelfoto: Mads Claus Rasmussen/ Ritzau Scanpix

Mand dræbt på stedet - blev påkørt af tog

Af
Jeppe Helkov

En tragisk ulykke fandt torsdag aften sted i Gribskov. Ved Dronningmølle Stationsvej blev en 73-årig mand kørt ned af et tog.

Manden blev dræbt på stedet. Det fortæller vagtchef hos Nordsjællands Politi Flemming Hansen til BT.

Påkørslen skete omkring klokken 20 ved en ubevogtet jernbaneoverskæring. Politiet arbejder i øjeblikket ud fra en teori om, at ulykken skyldes 'ulykkelige omstændigheder' - og ikke tekniske svigt eller lignende.

Efter ulykken blev togtrafikken i halvandet time indstillet på strækningen.

Publiceret 11 January 2019 00:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp