En 73-årig mand blev ramt og dræbt af et tog i Dronningmølle. Modelfoto: Mads Claus Rasmussen/

En 73-årig mand blev ramt og dræbt af et tog i Dronningmølle. Modelfoto: Mads Claus Rasmussen/ Ritzau Scanpix

Mand dræbt på stedet - blev påkørt af tog

Af
Jeppe Helkov

En tragisk ulykke fandt torsdag aften sted i Gribskov. Ved Dronningmølle Stationsvej blev en 73-årig mand kørt ned af et tog.

Manden blev dræbt på stedet. Det fortæller vagtchef hos Nordsjællands Politi Flemming Hansen til BT.

Påkørslen skete omkring klokken 20 ved en ubevogtet jernbaneoverskæring. Politiet arbejder i øjeblikket ud fra en teori om, at ulykken skyldes 'ulykkelige omstændigheder' - og ikke tekniske svigt eller lignende.

Efter ulykken blev togtrafikken i halvandet time indstillet på strækningen.

Publiceret 11 January 2019 00:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp