Arkivfoto

Arkivfoto

Ild blussede pludselig op i sommerhus

Af
Jeppe Helkov

Husk det nu. Stil ikke brandbare materialer op radiatorer. Det blev en husejer i Vejby torsdag aften også mindet op.

I et sommerhus på Grusbakke-Åsen stod en madras op ad en el-radiator. Og pludselig brød madrassen i brand. Der var ingen personer i huset, da branden blev antændt, og ilden nåede derfor også at sprede sig til huset.

Heldigvis kom branden hurtig under kontrol, og der skete derfor ingen større skader.

Publiceret 11 January 2019 00:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl