Debat: Går det virkelig så godt, borgmester?

Af
Peter Bager

Fredensvej 18, Gilleleje

Debat Når man læser borgmesterens laaange nytårstale, får man det indtryk, at alt ånder fred og idyl på rådhuset.

Det står i skærende kontrast til Ugepostens skønne rubrikker om ’Året der gik 2018’ på siderne 33/34.

Nuvel! Vi skal se fremad, tage JA-hatten på og håbe, at borgmesterens længe ventede udkast til finansiering af kystsikring på nordkysten bliver fremlagt.

Det blev lovet i 2017 men: med den hastighed som udvalgsformand Michael Hemming Nielsen (EL) skyder, oplever vi nok, at skrænterne ved Gilbjerg hoved fortsat styrter i havet med det resultat, at vi mister både saddelstenen og Søren Kierkegaard stenen.

Godt nytår.

Publiceret 11 January 2019 11:30

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp