Debat: Går det virkelig så godt, borgmester?

Af
Peter Bager

Fredensvej 18, Gilleleje

Debat Når man læser borgmesterens laaange nytårstale, får man det indtryk, at alt ånder fred og idyl på rådhuset.

Det står i skærende kontrast til Ugepostens skønne rubrikker om ’Året der gik 2018’ på siderne 33/34.

Nuvel! Vi skal se fremad, tage JA-hatten på og håbe, at borgmesterens længe ventede udkast til finansiering af kystsikring på nordkysten bliver fremlagt.

Det blev lovet i 2017 men: med den hastighed som udvalgsformand Michael Hemming Nielsen (EL) skyder, oplever vi nok, at skrænterne ved Gilbjerg hoved fortsat styrter i havet med det resultat, at vi mister både saddelstenen og Søren Kierkegaard stenen.

Godt nytår.

Publiceret 11 January 2019 11:30

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp