Debat: Går det virkelig så godt, borgmester?

Af
Peter Bager

Fredensvej 18, Gilleleje

Debat Når man læser borgmesterens laaange nytårstale, får man det indtryk, at alt ånder fred og idyl på rådhuset.

Det står i skærende kontrast til Ugepostens skønne rubrikker om ’Året der gik 2018’ på siderne 33/34.

Nuvel! Vi skal se fremad, tage JA-hatten på og håbe, at borgmesterens længe ventede udkast til finansiering af kystsikring på nordkysten bliver fremlagt.

Det blev lovet i 2017 men: med den hastighed som udvalgsformand Michael Hemming Nielsen (EL) skyder, oplever vi nok, at skrænterne ved Gilbjerg hoved fortsat styrter i havet med det resultat, at vi mister både saddelstenen og Søren Kierkegaard stenen.

Godt nytår.

Publiceret 11 January 2019 11:30

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl