Green by Helene Lerche har vokseværk. Pressefoto.

Green by Helene Lerche har vokseværk. Pressefoto.

Satser alt på grønt: Helene åbner ny klinik

Helene Lerche satser grønt. Derfor er alt i hendes skønhedsklinik også ekstra skånsomt

Af
Jeppe Helkov

I en tid, hvor de fleste taler om vigtigheden af at passe på miljøet, er det nok de færreste, der i virkeligheden får gjort alvor af de gode intentioner. Men Helene Lerche lader det ikke bare blive ved tanken.

Hun er uddannet frisør og makeup-artist og har i flere år haft sin egen salon. Men nu har hun rykket den og åbnet i Helsinge. Det betyder også, at hun nu tilbyder hudterapi. Og fælles for alle grenene af skønhedsklinikken er, at man hos Helene Lerche kun bliver behandlet med grønne, økologiske produkter.

"I dag propper vi os med så mange tilsætningsstoffer, der gør, at huden stopper til. Mange har hudproblemer og går til lægen for at få symptombehandling. Hvorfor ikke se på, hvad der måske kan have udløst problemerne? Det prøver jeg at gøre," siger hun og fortsætter:

"Alt hvad jeg benytter er grønt. Malingen på væggene, kaffen, alle produkter - ja, det hele. Det er produkter uden unødige tilsætningsstoffer. Når man behandler huden, tror jeg på, at man skal se på hele kroppen og sørge for, at der er en balance mellem det indre og det ydre. Derfor skal man ikke proppe kroppen med alle mulige parabener, kunstig farve eller parfumestoffer," mener hun.

Klinikken Green by Helene Lerche holder til på Helsingevej 106.

Publiceret 10 January 2019 10:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp