Green by Helene Lerche har vokseværk. Pressefoto.

Green by Helene Lerche har vokseværk. Pressefoto.

Satser alt på grønt: Helene åbner ny klinik

Helene Lerche satser grønt. Derfor er alt i hendes skønhedsklinik også ekstra skånsomt

Af
Jeppe Helkov

I en tid, hvor de fleste taler om vigtigheden af at passe på miljøet, er det nok de færreste, der i virkeligheden får gjort alvor af de gode intentioner. Men Helene Lerche lader det ikke bare blive ved tanken.

Hun er uddannet frisør og makeup-artist og har i flere år haft sin egen salon. Men nu har hun rykket den og åbnet i Helsinge. Det betyder også, at hun nu tilbyder hudterapi. Og fælles for alle grenene af skønhedsklinikken er, at man hos Helene Lerche kun bliver behandlet med grønne, økologiske produkter.

"I dag propper vi os med så mange tilsætningsstoffer, der gør, at huden stopper til. Mange har hudproblemer og går til lægen for at få symptombehandling. Hvorfor ikke se på, hvad der måske kan have udløst problemerne? Det prøver jeg at gøre," siger hun og fortsætter:

"Alt hvad jeg benytter er grønt. Malingen på væggene, kaffen, alle produkter - ja, det hele. Det er produkter uden unødige tilsætningsstoffer. Når man behandler huden, tror jeg på, at man skal se på hele kroppen og sørge for, at der er en balance mellem det indre og det ydre. Derfor skal man ikke proppe kroppen med alle mulige parabener, kunstig farve eller parfumestoffer," mener hun.

Klinikken Green by Helene Lerche holder til på Helsingevej 106.

Publiceret 10 January 2019 10:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp