Lørdag 12. januar kan man på Græsted Bibliotek lære, hvordan man forvandler kaffefiltre til flotte blomster. Pressefoto

Lørdag 12. januar kan man på Græsted Bibliotek lære, hvordan man forvandler kaffefiltre til flotte blomster. Pressefoto

Lav æggebakker og kaffefiltre til blomster

aktiviteter Kaffefilterposer kan bruges til andet end at lave kaffe med. Lørdag 12. januar kl. 10-13 på Blik - Græsted Bibliotek kommer Lis Gerner fra Blik’s strikkeklub og viser, hvordan en kaffefilterpose kan forvandles til en flot rose.

Arrangementet er for kreative sjæle i alle aldre. For de mindste laver man blomster af æggebakker, som males og pyntes med glimmer.

Ideer til en ny hobby

Krea-lørdage i Blik er for alle, der har lyst til at mødes med andre kreative for at tilbringe et par timer med deres yndlingsaktivitet.

Her kan man komme og vise, hvad man er i gang med eller få gode ideer til en ny hobby.

'Damerne' fra Bliks strikkecafé kommer og demonstrerer en ny aktivitet hver gang.

Det er gratis, og der er ingen tilmelding.

Publiceret 10 January 2019 15:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp