Lørdag 12. januar kan man på Græsted Bibliotek lære, hvordan man forvandler kaffefiltre til flotte blomster. Pressefoto

Lørdag 12. januar kan man på Græsted Bibliotek lære, hvordan man forvandler kaffefiltre til flotte blomster. Pressefoto

Lav æggebakker og kaffefiltre til blomster

aktiviteter Kaffefilterposer kan bruges til andet end at lave kaffe med. Lørdag 12. januar kl. 10-13 på Blik - Græsted Bibliotek kommer Lis Gerner fra Blik’s strikkeklub og viser, hvordan en kaffefilterpose kan forvandles til en flot rose.

Arrangementet er for kreative sjæle i alle aldre. For de mindste laver man blomster af æggebakker, som males og pyntes med glimmer.

Ideer til en ny hobby

Krea-lørdage i Blik er for alle, der har lyst til at mødes med andre kreative for at tilbringe et par timer med deres yndlingsaktivitet.

Her kan man komme og vise, hvad man er i gang med eller få gode ideer til en ny hobby.

'Damerne' fra Bliks strikkecafé kommer og demonstrerer en ny aktivitet hver gang.

Det er gratis, og der er ingen tilmelding.

Publiceret 10 January 2019 15:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp