Arkivfoto

Arkivfoto

Har du set noget? Skubbede taxachauffør og løb fra regningen

Af
Jeppe Helkov

Det kneb tilsyneladende med pengene, da betalingen skulle falde for en lokal taxa-kørende mand.

Manden kom kl. 00.55 kørende i en taxa fra Helsinge Station til Niels Jensens Vej i Gilleleje. Men da betalingen for turen skulle falde, begyndte problemerne at melde sig.

Manden havde forsøgt at betale med kreditkort, men det lykkedes ikke. Taxachaufføren indvilligede alligevel i at køre manden, da kunden påstod, at han havde kontanter på slutadressen.

Men da taxaen nåede frem, vendtede der ingen betaling. I stedet fik chaufføren et skub, hvorefter taxa-kunden tog benene på nakken og stak af.

Har du set noget, kan du ringe til Nordsjællands Politi på 114.

Publiceret 10 January 2019 00:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp