Arkivfoto

Arkivfoto

Har du set noget? Skubbede taxachauffør og løb fra regningen

Af
Jeppe Helkov

Det kneb tilsyneladende med pengene, da betalingen skulle falde for en lokal taxa-kørende mand.

Manden kom kl. 00.55 kørende i en taxa fra Helsinge Station til Niels Jensens Vej i Gilleleje. Men da betalingen for turen skulle falde, begyndte problemerne at melde sig.

Manden havde forsøgt at betale med kreditkort, men det lykkedes ikke. Taxachaufføren indvilligede alligevel i at køre manden, da kunden påstod, at han havde kontanter på slutadressen.

Men da taxaen nåede frem, vendtede der ingen betaling. I stedet fik chaufføren et skub, hvorefter taxa-kunden tog benene på nakken og stak af.

Har du set noget, kan du ringe til Nordsjællands Politi på 114.

Publiceret 10 January 2019 00:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp