Arkivfoto

Arkivfoto

Har du set noget? Skubbede taxachauffør og løb fra regningen

Af
Jeppe Helkov

Det kneb tilsyneladende med pengene, da betalingen skulle falde for en lokal taxa-kørende mand.

Manden kom kl. 00.55 kørende i en taxa fra Helsinge Station til Niels Jensens Vej i Gilleleje. Men da betalingen for turen skulle falde, begyndte problemerne at melde sig.

Manden havde forsøgt at betale med kreditkort, men det lykkedes ikke. Taxachaufføren indvilligede alligevel i at køre manden, da kunden påstod, at han havde kontanter på slutadressen.

Men da taxaen nåede frem, vendtede der ingen betaling. I stedet fik chaufføren et skub, hvorefter taxa-kunden tog benene på nakken og stak af.

Har du set noget, kan du ringe til Nordsjællands Politi på 114.

Publiceret 10 January 2019 00:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl