Bryggeriet People Like Us besøger Søborg Forsamlingshus 18. januar, hvor man kan smage otte forskellige øl. Pressefoto

Bryggeriet People Like Us besøger Søborg Forsamlingshus 18. januar, hvor man kan smage otte forskellige øl. Pressefoto

Ølsmagning i Søborg fra People Like Us

arrangement Søborg Idrætsforening inviterer igen på ølsmagning i Søborg Forsamlingshus 18. januar kl. 19 - denne gang fra People Like Us.

Ud over at bryggeriet kan lave øl, er det også kendt for, at 85 procent af teamet på 26 personer har en diagnose. Diagnoserne varierer fra ADHD og autisme til soldaterveteraner med PTSD.

Med andre ord et bryggeri, hvor der er plads til alle, og det er en værdi, Søborg Idrætsforening understøtter, skriver de i en pressemeddelelse.

Tilmeldingsfrist

Ved arrangementet skal man smage otte øl og høre om bryggeriet, der blev grundlag i 2016.

Prisen er 150 kr. pr. person, og man tilmelder sig inden 12. januar på www.soeborg.nemtilmeld.dk.

jesl

Publiceret 10 January 2019 20:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp