Bryggeriet People Like Us besøger Søborg Forsamlingshus 18. januar, hvor man kan smage otte forskellige øl. Pressefoto

Bryggeriet People Like Us besøger Søborg Forsamlingshus 18. januar, hvor man kan smage otte forskellige øl. Pressefoto

Ølsmagning i Søborg fra People Like Us

arrangement Søborg Idrætsforening inviterer igen på ølsmagning i Søborg Forsamlingshus 18. januar kl. 19 - denne gang fra People Like Us.

Ud over at bryggeriet kan lave øl, er det også kendt for, at 85 procent af teamet på 26 personer har en diagnose. Diagnoserne varierer fra ADHD og autisme til soldaterveteraner med PTSD.

Med andre ord et bryggeri, hvor der er plads til alle, og det er en værdi, Søborg Idrætsforening understøtter, skriver de i en pressemeddelelse.

Tilmeldingsfrist

Ved arrangementet skal man smage otte øl og høre om bryggeriet, der blev grundlag i 2016.

Prisen er 150 kr. pr. person, og man tilmelder sig inden 12. januar på www.soeborg.nemtilmeld.dk.

jesl

Publiceret 10 January 2019 20:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp