Nytårslegestue hos folkedanserne

aktiviteter Gribskov Folkedansere indbyder til nytårslegestue lørdag 12. januar kl. 19.30-21-30 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Dansen ledes af instruktør Jannie Mejer, og Birgit Alsdam og Mogens Cramer spiller til .

I pausen serveres kaffe, te, hjemmebagte boller og lagkage.

Nytårslegestuen er en tradition i foreningen, og bestyrelsen forventer en fornøjelig aften med mange af de dejlige gamle folkedanse.

jesl

Publiceret 09 January 2019 15:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp