Nytårslegestue hos folkedanserne

aktiviteter Gribskov Folkedansere indbyder til nytårslegestue lørdag 12. januar kl. 19.30-21-30 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Dansen ledes af instruktør Jannie Mejer, og Birgit Alsdam og Mogens Cramer spiller til .

I pausen serveres kaffe, te, hjemmebagte boller og lagkage.

Nytårslegestuen er en tradition i foreningen, og bestyrelsen forventer en fornøjelig aften med mange af de dejlige gamle folkedanse.

jesl

Publiceret 09 January 2019 15:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl