Jesper Christensen spiller med i det historiske drama 'Før frosten', der bliver vist i Gilleleje Bio. Pressefoto

Jesper Christensen spiller med i det historiske drama 'Før frosten', der bliver vist i Gilleleje Bio. Pressefoto

Historisk dansk drama i Gilleleje Bio

Film Så er der nye film på plakaten i Gilleleje Bio.

Jesper Christensen spiller en gribende og stærk rolle som bonden Jens, der indgår en skæbnesvanger pagt. Det historiske drama 'Før frosten' handler om bonden Jens, der står over for et svært valg. Hvis familien skal overleve vinteren, tvinges han til at indgå en pagt med storbonden på den nærliggende gård og gifte sin datter Signe bort.

Det kaster familien ud i splittelse, hemmeligheder og mord. Spørgsmålet er hvor meget Jens vil ofre for at redde sine børn? Filmen har danmarkspremiere 10. januar kl. 20. Den spiller frem til 30. januar.

Og så er der også Clint Eastwod-film. Filmen 'The mule' handler om Earl Stone, der er en ældre mand i slutningen af firserne, der lever alene og er tæt på at være ruineret. Netop da det hele ser allerværst ud, får han tilbudt et job, der i al sin enkelhed går ud på at køre hans bil fra punkt A til B. Det hele virker let og ukompliceret, men hvad Earl ikke ved er, at han lige er blevet narko kurér. Filmen har danmarkspremiere 10. januar og er på plakaten frem til 25. januar.

Publiceret 09 January 2019 20:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp