Jesper Christensen spiller med i det historiske drama 'Før frosten', der bliver vist i Gilleleje Bio. Pressefoto

Jesper Christensen spiller med i det historiske drama 'Før frosten', der bliver vist i Gilleleje Bio. Pressefoto

Historisk dansk drama i Gilleleje Bio

Film Så er der nye film på plakaten i Gilleleje Bio.

Jesper Christensen spiller en gribende og stærk rolle som bonden Jens, der indgår en skæbnesvanger pagt. Det historiske drama 'Før frosten' handler om bonden Jens, der står over for et svært valg. Hvis familien skal overleve vinteren, tvinges han til at indgå en pagt med storbonden på den nærliggende gård og gifte sin datter Signe bort.

Det kaster familien ud i splittelse, hemmeligheder og mord. Spørgsmålet er hvor meget Jens vil ofre for at redde sine børn? Filmen har danmarkspremiere 10. januar kl. 20. Den spiller frem til 30. januar.

Og så er der også Clint Eastwod-film. Filmen 'The mule' handler om Earl Stone, der er en ældre mand i slutningen af firserne, der lever alene og er tæt på at være ruineret. Netop da det hele ser allerværst ud, får han tilbudt et job, der i al sin enkelhed går ud på at køre hans bil fra punkt A til B. Det hele virker let og ukompliceret, men hvad Earl ikke ved er, at han lige er blevet narko kurér. Filmen har danmarkspremiere 10. januar og er på plakaten frem til 25. januar.

Publiceret 09 January 2019 20:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp