Den 26-årige violinist Michala Høj, der har spillet violin, siden hun var fire år gammel, kan opleves ved koncerten i Søborg Kirke 11. januar. Pressefoto

Den 26-årige violinist Michala Høj, der har spillet violin, siden hun var fire år gammel, kan opleves ved koncerten i Søborg Kirke 11. januar. Pressefoto

Sokkelund Sangkor og violintalent i Søborg

koncert Fredag 11. januar kl.20 er der nytårskoncert i Søborg kirke med Sokkelund Sangkor under ledelse af dirigenten Morten Schuldt-Jensen.

På programmet er blandt andet et nyskrevet værk af John Højbye i anledning af komponistens 80-års fødselsdag.

Den 26-årige violinist Michala Høj spiller med i det nykomponerede værk og vil selv spille musik af J.S. Bach.

Michala Høj er blevet undervist af internationale violinister og er blevet tildelt flere legater og priser. Hun har studeret på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium samt Rytmisk Musikkonservatorium, og udtrykker musikken gennem en 300 år gammel violin bygget af italieneren Matteo Goffriller.

Sokkelund Sangkor har siden oprettelsen i 1984 arbejdet med alle typer af kormusik, fra det tidligst nedskrevne til det mest moderne. Repertoiret har udgangspunkt i den klassiske a-cappella kortradition med afstikkere til større kor- og orkesterproduktioner og andre musikalske genrer.

Der er gratis adgang til koncerten.

jesl

Publiceret 08 January 2019 20:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp