Til sommer stopper Ian Marko Fog som træner i Nordsjælland Håndbold. Foto: Jan F. Stephan

Til sommer stopper Ian Marko Fog som træner i Nordsjælland Håndbold. Foto: Jan F. Stephan

Chok-afsked: Ian Marko Fog stopper i Nordsjælland Håndbold

Af
Jeppe Helkov

Han har været ansigtet udadtil i Nordsjælland Håndbold i seks år, men til sommer er det slut. Her stopper cheftræner Ian Marko Fog i Nordsjælland Håndbold. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

"Det er med stor beklagelse, at vores cheftræner gennem seks sæsoner, Ian Marko Fog, har ønsket at gøre brug af en klausul i sin kontrakt, og dermed ønsker at stoppe som cheftræner i NH - med udgangen af denne sæson," skriver de.

Ian Marko Fog var som aktiv selv landsholdsspiller i Håndbold, og han har for få midler som træner i Nordsjælland Håndbold formået at trodse alle eksperters forudsigelser. I sidste sæson var holdet dømt som sikker nedrykker fra den bedste danske række.

Alligevel formåede Ian Marko Fog trods alle odds at føre holdet til slutspillet. Den præstation førte til, at han blev kåret til årets træner.

Ian Marko Fog forklarer afskeden med, at han har brug for ny inspiration.

"Jeg har været sindssyg glad for min tid i klubben. Jeg har altid følt en stor opbakning fra ledelsen og folkene omkring. Der har været frie tøjler, og jeg har lært utrolig meget ved at få det ansvar. Det er jeg naturligvis meget taknemmelig for. Det kræver ekstremt mange ressourcer, med de forudsætninger vi har at presse de bedste hold i Danmark," siger han i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Efter snart seks år er tiden inde til at søge ny inspiration. Derfor har jeg valgt at stoppe som træner efter denne sæson. Jeg vil gøre alt for at aflevere NH i den bedste liga, hvor de hører til, og jeg kommer ALDRIG til at give op. Min tro på holdet er intakt," siger han.

Sportschef Jørn Blom understreger, at Nordsjælland Håndbold kommer til at savne Ian Marko Fog.

"Tusind tak for din tid i NH - vi kommer helt sikkert til at savne dig - ikke mindst dit humør, din enorme vilje til sejr og det perfekte, og selvfølgelig dine anekdoter fra tysk håndbold. Sidste sæson opnåede du, at blive kåret til årets træner - i en sæson, hvor du førte vores hold til den næstbedste placering, som NH har opnået i Håndboldligaen, hvor vi med en 7. plads kom med i slutspillet," siger han.

Det er endnu uvist, hvem der tager over efter Ian Marko Fog.

Publiceret 07 January 2019 16:22

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp