Ny kommunaldirektør i Gribskov

Sascha Volmer Sørensen er ny kommunaldirektør i Gribskov Kommune

Af
Claus Johansen

Efter to måneder som konstitueret kommunaldirektør er Sascha Volmer Sørensen nu blevet fastansat i stillingen. Det har et enigt ansættelsesudvalg, økonomiudvalg og byråd besluttet fredag, oplyser kommunen.

Borgmester Anders Gerner Frost (Nyt Gribskov) fortæller om valget af en intern kandidat:

”Det er blevet tydeligt, at vi selv har haft kompetencerne internt. Vi har oplevet en tydelig og handlekraftig direktion bestående af Sascha Volmer Sørensen og Mikkel Damgaards. Der er sat mange skibe i søen og det har været gjort på de helt rigtige tidspunkter. Samtidig kan vi mærke, at organisationen blomstrer og viser stor opbakning. Derfor har vi haft en dialog om, at det reelt var en mulighed med intern rekruttering i lyset af de gode resultater, Sascha Volmer Sørensen har vist som konstitueret kommunaldirektør,” konstaterer Anders Gerner Frost.

Sascha Volmer Sørensen har været ansat i kommunen i 10 år, senest som ressource- og kulturdirektør.

Publiceret 14 December 2018 12:13

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp