Ny kommunaldirektør i Gribskov

Sascha Volmer Sørensen er ny kommunaldirektør i Gribskov Kommune

Af
Claus Johansen

Efter to måneder som konstitueret kommunaldirektør er Sascha Volmer Sørensen nu blevet fastansat i stillingen. Det har et enigt ansættelsesudvalg, økonomiudvalg og byråd besluttet fredag, oplyser kommunen.

Borgmester Anders Gerner Frost (Nyt Gribskov) fortæller om valget af en intern kandidat:

”Det er blevet tydeligt, at vi selv har haft kompetencerne internt. Vi har oplevet en tydelig og handlekraftig direktion bestående af Sascha Volmer Sørensen og Mikkel Damgaards. Der er sat mange skibe i søen og det har været gjort på de helt rigtige tidspunkter. Samtidig kan vi mærke, at organisationen blomstrer og viser stor opbakning. Derfor har vi haft en dialog om, at det reelt var en mulighed med intern rekruttering i lyset af de gode resultater, Sascha Volmer Sørensen har vist som konstitueret kommunaldirektør,” konstaterer Anders Gerner Frost.

Sascha Volmer Sørensen har været ansat i kommunen i 10 år, senest som ressource- og kulturdirektør.

Publiceret 14 December 2018 12:13

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp