Indbrudsbølge i Annisse og Ramløse

Beboere måtte til at feje glasskår op

En stribe Gribskov-borgere kontaktede politiet tirsdag, efter at de var kommet hjem til indbrud eller forsøg på indbrud. I alle tilfældene var et vindue blevet knust eller brudt op med et koben.

I alt fire indbrud blev anmeldt: På Tvingsbakken og Bygmarksvej i Annisse Nord samt på Jernbæk Alle og Hyttegårdsvej i Ramløse.

Nordsjællands Politi har ikke noget overblik over, hvad der er stjålet.

CJ

Publiceret 12 December 2018 10:56

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp