Indbrudsbølge i Annisse og Ramløse

Beboere måtte til at feje glasskår op

En stribe Gribskov-borgere kontaktede politiet tirsdag, efter at de var kommet hjem til indbrud eller forsøg på indbrud. I alle tilfældene var et vindue blevet knust eller brudt op med et koben.

I alt fire indbrud blev anmeldt: På Tvingsbakken og Bygmarksvej i Annisse Nord samt på Jernbæk Alle og Hyttegårdsvej i Ramløse.

Nordsjællands Politi har ikke noget overblik over, hvad der er stjålet.

CJ

Publiceret 12 December 2018 10:56

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp