Gratis anvendelse. Fotograf Henrik Petit (foto16103)
Omdeling af pakker i Roskilde. Pakkepostbud Tommy Sølvbæk på arbejde i Roskilde. Foto fra 20. april 2017.

Gratis anvendelse. Fotograf Henrik Petit (foto16103) Omdeling af pakker i Roskilde. Pakkepostbud Tommy Sølvbæk på arbejde i Roskilde. Foto fra 20. april 2017.

Tisvildeleje-borgere vilde med at hente pakker i skuret

nethandel I Tisvildeleje er borgerne vilde med at gå ud i udhuset eller skuret, når pakkerne fra nethandlen skal hentes.

Hele 32 procent af husstandene i 3220 Tisvildeleje er nemlig tilmeldt pakkeordningen Modtagerflex, hvor kan man få sine pakker leveret et aftalt sted på adressen, selv om man ikke er hjemme. Det er flere end nogen andre steder i Gribskov, viser tal fra Postnord.

”Modtagerflex er et hit, fordi ordningen rammer lige ned i behovet for både at kunne få pakken helt hjem, men samtidig få den leveret, uden at man behøver sidde og vente på sit pakkebud. Det har de altså i den grad fundet ud af i Tisvildeleje, hvor borgerne har gjort det ekstra nemt for sig selv at modtage de mange pakker fra den stigende e-handel,” siger Jørgen Fischer, e-handelsrådgiver i PostNord.

Til sammenligning er f.eks. 21 pct. af husstandene i 3120 Dronningmølle, 23 pct. i 3250 Gilleleje og 24 pct. i 3200 Helsinge tilmeldt.

Halv million er tilmeldt

Når man tilmelder sig Modtagerflex, bliver pakken afleveret det aftalte sted, hver gang man bestiller en pakke til hjemmelevering med PostNord.

En halv million danske hussstande er tilmeldt ordningen, skriver Postnord i en pressemeddelelse.

Publiceret 07 December 2018 20:30