Der er julestue på Helsinge Bibliotek 8. december. Pressefoto

Der er julestue på Helsinge Bibliotek 8. december. Pressefoto

Så er der julestue for hele familien

Jul Helsinge Bibliotek er klar med julestue for hele familien 8. December. Fra klokken 11 til 14. Fra kl. 11 til 12 kan man opleve "Teater Honningbanden", der spiller stykket ”Hvem har stjålet Nissekraften?”. Stykket handler om, at pludselig er julens trylleri borte! Hvem har dog gjort sig til tyv af noget så betydningsfuldt? Og hvorfor? Dette svar kan man få ved at se stykket.

"Regn trygt med, at julens magi breder sig til både børn og voksne blandt publikum. Mon ikke det endnu engang lykkes at redde juleglæden? Forestillingen er for publikum i alderen tre til 10 år og deres voksne. Forestillingen er gratis og foregår inde i biblioteket," skriver Helsinge Bibliotek i en pressemeddelelse.

Mellem kl. 12 og 14 er der julehygge med æbleskiver, juleklip og nissemusik på programmet Man kan læse mere om arrangementet på www.gribskovbib.dk.

Publiceret 07 December 2018 15:00

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl