Selv om det er sommer på billedet, er temaet nærmere jul, når nogle af Nordkystfortællerne 9. december disker op med historier til årets sidste arrangement.

Selv om det er sommer på billedet, er temaet nærmere jul, når nogle af Nordkystfortællerne 9. december disker op med historier til årets sidste arrangement.

Julen og helt andre historier

Kultur Det er snart jul. Det er for de fleste mennesker i sig selv en god historie, men når medlemmerne af Nordkystfortællerne giver sig til at improvisere over forventningerne til højtiden, kan det vise sig at blive en helt anden historie.

Det kan selv få at høre, hvis man møder op til Nordkystfortællernes søndagsfortælling i MIX-hjørnet i Kulturhavn Gilleleje 9. december 15 til 17. Her fortæller de tre lokale medlemmer af Nordkystfortællerne Lisbeth Lund, Simon Simonsen og Karl Erik Frederiksen nogle af deres egne juleinspirerede historier, som kan nydes af både børn og voksne.

Fortællergruppen Nordkystfortællerne har dette efterår fået fast tilholdssted i Kukturhavn Gilleleje, og dette arrangement er årets sidste. Billetter købes via hjemmesiden www.kulturhavngilleleje.dk eller ved indgangen, hvis der er ledige pladser.

Kapp

Publiceret 07 December 2018 18:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp