Bradley Cooper og Lady Gaga har hovedrollerne i endnu en genindspilning af klassikeren 'A Star is Born', som har premiere i Gilleleje Bio 6. december. Pressefoto

Bradley Cooper og Lady Gaga har hovedrollerne i endnu en genindspilning af klassikeren 'A Star is Born', som har premiere i Gilleleje Bio 6. december. Pressefoto

Klassisk film i nye klæder med Lady Gaga

film Klassiker i nye klæder i Gilleleje Bio byder på en klassiker i nye klæder med premiere 6. december kl. 20 i den store sal.

I den romantiske film 'A Star Is Born' forelsker en stor musikstjerne (Bradley Cooper) sig i en ung talentfuld kvinde (Lady Gaga), som han hjælper med at blive berømt. Samtidig kæmper han selv med alkoholmisbrug, der snart ikke kan ignoreres.

Dramaet er den tredje genindspilning af klassikeren fra 1937, der havde Janet Gaynor i rollen som den aspirerende skuespillerinde, mens 70´er-versionen havde Barbara Streisand og Kris Kristofferson i hovedrollerne.

Filmen er med i Biografklub Danmark og er på plakaten frem til 23. december.

jesl

Publiceret 06 December 2018 20:30

SENESTE TV

Skoleelever i Gilleleje skal være lydforskere

undervisning Elever fra 4- 6. klasse i Gilleleje kan nu blive forskere for en dag. Temaet er lyd og eleverne kan prøve at arbejde og tænke som en forsker, og øve sig i at være nysgerrige, systematiske og observante. Skoleklasserne kan besøge Gilleleje Bibliotek, hvor bibliotekarer sammen med elevernes lærere står klar til at guide eleverne gennem ni forskellige aktiviteter fordelt på tre stationer: Mærk lyden, brug lyden og kend lyden. Skoleprogrammet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som hvert år finder sted i april.

Gilleleje Bibliotek har tilmeldt sig programmet og inviteret lokale skoleklasser til at deltage sammen med 113 andre folkebiblioteker over hele landet. Programmet kører fra 24. april til 24. maj.

Ud over Skoleprogrammet kan eleverne deltage i en landsdækkende skolekonkurrence, hvor eleverne konkurrerer i at indsamle lydoptagelser til forskningsprojektet ’Lyden af Danmark’. Konkurrencen kulminerer med et stort finaleshow 28. maj på DOKK1 i Aarhus, hvor den klasse, der har indsamlet flest lydoptagelser, kåres som vinder.

gs