Italiensk Cafe på biblioteket

Bibliotek Tag på italiensk cafe, så du kan holde dit italienske ved lige. Det er det tilbud som Gilleleje Bibliotek har 11. december

Alle niveauer er velkommen. Lene vil være til stede, og hun taler flydende italiensk. Der er dog ikke nogen lærer, da der ikke er tale om undervisning.

Gruppen aftaler selv, hvordan de i øvrigt griber det an. Det er meningen at man mødes den anden tirsdag i måneden mellem kl. 14 og 16. Første gang er 11. December. Der er ingen tilmelding. Man skal bare mød op.

Kapp

Publiceret 06 December 2018 15:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp