Italiensk Cafe på biblioteket

Bibliotek Tag på italiensk cafe, så du kan holde dit italienske ved lige. Det er det tilbud som Gilleleje Bibliotek har 11. december

Alle niveauer er velkommen. Lene vil være til stede, og hun taler flydende italiensk. Der er dog ikke nogen lærer, da der ikke er tale om undervisning.

Gruppen aftaler selv, hvordan de i øvrigt griber det an. Det er meningen at man mødes den anden tirsdag i måneden mellem kl. 14 og 16. Første gang er 11. December. Der er ingen tilmelding. Man skal bare mød op.

Kapp

Publiceret 06 December 2018 15:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp