Gitte Christensen er blevet anmeldt for vold mod den buschauffør, som hun havde kontroverser med i bus 320R.

Gitte Christensen er blevet anmeldt for vold mod den buschauffør, som hun havde kontroverser med i bus 320R.

Buschauffør blokerede bremsen, så Gitte væltede: Nu er HUN også politianmeldt

Gitte Christensen, som havde en voldsom oplevelse i bus 320R, er nu blevet anmeldt af buschaufføren

Af
Jesper Berg

I sidste uges udgave af Ugeposten kunne man læse historien om, hvordan 60-årige Gitte Christensen følte sig forulempet i bus 320R, da hun rejste fra Helsinge mod Frederiksværk. Hun blev efter en diskussion med buschaufføren kastet hårdt mod bussens forrude, da chaufføren bremsede voldsomt op, mens Gitte Christensen stod i midtergangen, og efterfølgende nægtede chaufføren at lukke Gitte Christensen ud af bussen før ved endestationen.

"Jeg slog hende ikke"

"Forleden kontaktede jeg så politiet for at sikre mig, at min anmeldelse af chaufføren var korrekt registreret, og jeg fik nærmest et chok, da politidamen kunne fortælle mig, at chaufføren havde anmeldt mig for vold mod nogen i offentlig tjeneste," fortæller Gitte Christensen, som afviser at have lagt hånd på chaufføren.

"Jeg kunne ikke finde på at slå, men jeg kan ikke afvise, at jeg kortvarigt tog fat i hendes trøje. Jeg var fuldstændig desperat over ikke at kunne blive sat af bussen, og jeg var samtidig i store smerter," siger Gitte Christensen, som efterfølgende var til afhøring hos politiet i mere end tre timer.

"Her så jeg videooptagelserne fra bussen, og det havde jeg det virkelig skidt med, men man kunne ikke rigtig se, hvad der skete. Jeg fik at vide, at chaufføren efter episoden var på skadestuen. Hvis det er rigtigt, må det have været fordi, hun også kom til skade ved opbremsningen, for jeg slog hende ikke," mener Gitte Christensen, hvis kontroverser med buschaufføren begyndte, da hun blev opkrævet billet for sin hund, hvilket hun nægtede at betale.

"Nu kan jeg kun vente på, at sagen kommer gennem systemet," konstaterer hun.

Nordsjællands Politi bekræfter over for Ugeposten, at der er indgivet en anmeldelse om vold mod 'nogen i offentlig tjeneste', og at sagen er under efterforskning.

Publiceret 05 December 2018 07:00

Amanda og Piazzolla i Tisvilde Bio

Film Så er der nye film på plakaten i Tisvilde Bio. En af dem er filmen 'Amanda'.

Den syvårige Amanda mister sin mor ved et terrorangreb i Paris. Det ændrer på alle måder hendes liv. Hendes onkel, David er lidt af en dagdriver og er løsansat i parkvæsenet. Han har et nært forhold til sin niece men slentrer ellers gennem livet på bedste beskub. En aften skal han mødes med sin kæreste og Amandas mor for at fejre hendes nyerhvervede kørekort. Han er som sædvanligt for sent på den. Da han ankommer er det utænkelige sket. Terrorens har stukket sit afskyelige fjæs frem.

David skal nu ud over chokket og tabet også tage vare på sin lille niece, men hvordan kommer de videre i livet og bringer håbet tilbage. Der er rørende scener i filmen, som når David i et forsøg på at glemme smider søsterens tandbørste ud. Amanda opdager helt sønderknust, at morens tandbørste er væk. Det er her i dagligdagens praktiske detaljer, at traumet slår igennem. Den slags detaljer blænder kameraerne normalt ned for, men her eksponeres savnet, så det gør ondt. Filmen vises 21., 22., 24. og 25. august klokken 20 samt 23. august klokken 15.

Dokumentar

'Piazzolla – The years of the Shark' er en dokumentarfilm om argentineren Astor Piazzolla (1921-1992). Han var et musikalsk geni, der formåede at forny tango-genren.

Filmen går tæt på manden og myten, og sammen med sønnen Daniel dykkes der ned i private lyd- og videooptagelser. Han var en af de største bandoneón-spillere i verden. Det er et instrument, der har meget tilfælles med harmonikaen. Han genopfandt tangoen som finkultur, der førte tangoen ind i koncertsalene. Den slags gjorde man ikke ustraffet. Tangoen var ikke længere en folkelig tilbedt dansemusik og nationalkultur, og befolkningen i hjemlandet Argentina var rasende. Han var slet og ret forræder. Dokumentaren vises 25. august klokken 16 og 28. august klokken 20.