Gitte Christensen er blevet anmeldt for vold mod den buschauffør, som hun havde kontroverser med i bus 320R.

Gitte Christensen er blevet anmeldt for vold mod den buschauffør, som hun havde kontroverser med i bus 320R.

Buschauffør blokerede bremsen, så Gitte væltede: Nu er HUN også politianmeldt

Gitte Christensen, som havde en voldsom oplevelse i bus 320R, er nu blevet anmeldt af buschaufføren

Af
Jesper Berg

I sidste uges udgave af Ugeposten kunne man læse historien om, hvordan 60-årige Gitte Christensen følte sig forulempet i bus 320R, da hun rejste fra Helsinge mod Frederiksværk. Hun blev efter en diskussion med buschaufføren kastet hårdt mod bussens forrude, da chaufføren bremsede voldsomt op, mens Gitte Christensen stod i midtergangen, og efterfølgende nægtede chaufføren at lukke Gitte Christensen ud af bussen før ved endestationen.

"Jeg slog hende ikke"

"Forleden kontaktede jeg så politiet for at sikre mig, at min anmeldelse af chaufføren var korrekt registreret, og jeg fik nærmest et chok, da politidamen kunne fortælle mig, at chaufføren havde anmeldt mig for vold mod nogen i offentlig tjeneste," fortæller Gitte Christensen, som afviser at have lagt hånd på chaufføren.

"Jeg kunne ikke finde på at slå, men jeg kan ikke afvise, at jeg kortvarigt tog fat i hendes trøje. Jeg var fuldstændig desperat over ikke at kunne blive sat af bussen, og jeg var samtidig i store smerter," siger Gitte Christensen, som efterfølgende var til afhøring hos politiet i mere end tre timer.

"Her så jeg videooptagelserne fra bussen, og det havde jeg det virkelig skidt med, men man kunne ikke rigtig se, hvad der skete. Jeg fik at vide, at chaufføren efter episoden var på skadestuen. Hvis det er rigtigt, må det have været fordi, hun også kom til skade ved opbremsningen, for jeg slog hende ikke," mener Gitte Christensen, hvis kontroverser med buschaufføren begyndte, da hun blev opkrævet billet for sin hund, hvilket hun nægtede at betale.

"Nu kan jeg kun vente på, at sagen kommer gennem systemet," konstaterer hun.

Nordsjællands Politi bekræfter over for Ugeposten, at der er indgivet en anmeldelse om vold mod 'nogen i offentlig tjeneste', og at sagen er under efterforskning.

Publiceret 05 December 2018 07:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.