Gitte Christensen er blevet anmeldt for vold mod den buschauffør, som hun havde kontroverser med i bus 320R.

Gitte Christensen er blevet anmeldt for vold mod den buschauffør, som hun havde kontroverser med i bus 320R.

Buschauffør blokerede bremsen, så Gitte væltede: Nu er HUN også politianmeldt

Gitte Christensen, som havde en voldsom oplevelse i bus 320R, er nu blevet anmeldt af buschaufføren

Af
Jesper Berg

I sidste uges udgave af Ugeposten kunne man læse historien om, hvordan 60-årige Gitte Christensen følte sig forulempet i bus 320R, da hun rejste fra Helsinge mod Frederiksværk. Hun blev efter en diskussion med buschaufføren kastet hårdt mod bussens forrude, da chaufføren bremsede voldsomt op, mens Gitte Christensen stod i midtergangen, og efterfølgende nægtede chaufføren at lukke Gitte Christensen ud af bussen før ved endestationen.

"Jeg slog hende ikke"

"Forleden kontaktede jeg så politiet for at sikre mig, at min anmeldelse af chaufføren var korrekt registreret, og jeg fik nærmest et chok, da politidamen kunne fortælle mig, at chaufføren havde anmeldt mig for vold mod nogen i offentlig tjeneste," fortæller Gitte Christensen, som afviser at have lagt hånd på chaufføren.

"Jeg kunne ikke finde på at slå, men jeg kan ikke afvise, at jeg kortvarigt tog fat i hendes trøje. Jeg var fuldstændig desperat over ikke at kunne blive sat af bussen, og jeg var samtidig i store smerter," siger Gitte Christensen, som efterfølgende var til afhøring hos politiet i mere end tre timer.

"Her så jeg videooptagelserne fra bussen, og det havde jeg det virkelig skidt med, men man kunne ikke rigtig se, hvad der skete. Jeg fik at vide, at chaufføren efter episoden var på skadestuen. Hvis det er rigtigt, må det have været fordi, hun også kom til skade ved opbremsningen, for jeg slog hende ikke," mener Gitte Christensen, hvis kontroverser med buschaufføren begyndte, da hun blev opkrævet billet for sin hund, hvilket hun nægtede at betale.

"Nu kan jeg kun vente på, at sagen kommer gennem systemet," konstaterer hun.

Nordsjællands Politi bekræfter over for Ugeposten, at der er indgivet en anmeldelse om vold mod 'nogen i offentlig tjeneste', og at sagen er under efterforskning.

Publiceret 05 December 2018 07:00