Yogalærer, kinesiolog og healer Pia Hardenberg holder workshop 6. december kl. 19 til 21.30. Pressefoto

Yogalærer, kinesiolog og healer Pia Hardenberg holder workshop 6. december kl. 19 til 21.30. Pressefoto

Få bedre velvære i hele kroppen

Sundhed Har du brug for mere energi til den travle juletid? Trænger du til at få styrket dit immunsystem? Føler du behov for at opnå mere balance i dit krop/sind? Så vil det være noget for dig at deltage i workshoppen ”Få styrket dit energisystem og opnå mere balance, overskud og ro”.

Workshoppen afholdes af yogalærer, kinesiolog og healer Pia Hardenberg torsdag 6. december kl. 19 til 21.30.

"I workshoppen vil du lære åndedrætsteknikker og enkle lette energiøvelser, som skaber god grounding og løfter dig energimæssigt - som booster hele dit energisystem og styrker dit fysiske og psykiske velbefindende. Du får kendskab til et fantastisk energi-medicin program, som jeg har lært af den kendte amerikanske energi-medicinhealer Donna Eden," skriver Pia Hardenberg i en pressemeddelelse.

Som afslutning guides deltagerne gennem en dybdeafspænding, hvor krop-sindet får mulighed for at slappe helt af og forankre den positive virkning af de foretagne øvelser. Det kræver ingen tilmelding, og arrangementet foregår i lille sal i Helsinge Kulturhus. Entré betales i døren.

Publiceret 04 December 2018 20:30

SENESTE TV

Tisvilde-borger hjælper Knud Rasmussen

Fritid Tisvilde-borger er med til at bevare Knud Rasmussens ekspeditionsskib. Det er Lotte Mundus. Hun blev valgt 3. maj ind i bestyrelsen for den frivillige forening Kivioqs Venner Hundested.

Foreningen tæller frivillige fra hele Nordsjælland og arbejder målrettet på at overtage det eneste bevarede af Knud Rasmussens ekspeditionsskibe fra Thule-ekspeditionerne, Kivioq. Med overtagelsen vil de hjemføre Kivioq til Hundested, hvor skibet skal gøres sejlklar og sejle som et levende museum for polarekspeditioner, forskerånd og nordatlantisk samarbejde.

Og netop det nordatlantiske er baggrunden for, at Lotte Mundus blev valgt ind i bestyresen. Lotte har boet i Grønland i en del år og er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Interesserede i projektet kan få et levende indtryk af Knud Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq, når skibet 5., 6. og 10. juni gæster Hundested Havn. Besætningen holder åbent skib hver af de tre dage fra kl. 14 til 18.