Yogalærer, kinesiolog og healer Pia Hardenberg holder workshop 6. december kl. 19 til 21.30. Pressefoto

Yogalærer, kinesiolog og healer Pia Hardenberg holder workshop 6. december kl. 19 til 21.30. Pressefoto

Få bedre velvære i hele kroppen

Sundhed Har du brug for mere energi til den travle juletid? Trænger du til at få styrket dit immunsystem? Føler du behov for at opnå mere balance i dit krop/sind? Så vil det være noget for dig at deltage i workshoppen ”Få styrket dit energisystem og opnå mere balance, overskud og ro”.

Workshoppen afholdes af yogalærer, kinesiolog og healer Pia Hardenberg torsdag 6. december kl. 19 til 21.30.

"I workshoppen vil du lære åndedrætsteknikker og enkle lette energiøvelser, som skaber god grounding og løfter dig energimæssigt - som booster hele dit energisystem og styrker dit fysiske og psykiske velbefindende. Du får kendskab til et fantastisk energi-medicin program, som jeg har lært af den kendte amerikanske energi-medicinhealer Donna Eden," skriver Pia Hardenberg i en pressemeddelelse.

Som afslutning guides deltagerne gennem en dybdeafspænding, hvor krop-sindet får mulighed for at slappe helt af og forankre den positive virkning af de foretagne øvelser. Det kræver ingen tilmelding, og arrangementet foregår i lille sal i Helsinge Kulturhus. Entré betales i døren.

Publiceret 04 December 2018 20:30

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.