Yogalærer, kinesiolog og healer Pia Hardenberg holder workshop 6. december kl. 19 til 21.30. Pressefoto

Yogalærer, kinesiolog og healer Pia Hardenberg holder workshop 6. december kl. 19 til 21.30. Pressefoto

Få bedre velvære i hele kroppen

Sundhed Har du brug for mere energi til den travle juletid? Trænger du til at få styrket dit immunsystem? Føler du behov for at opnå mere balance i dit krop/sind? Så vil det være noget for dig at deltage i workshoppen ”Få styrket dit energisystem og opnå mere balance, overskud og ro”.

Workshoppen afholdes af yogalærer, kinesiolog og healer Pia Hardenberg torsdag 6. december kl. 19 til 21.30.

"I workshoppen vil du lære åndedrætsteknikker og enkle lette energiøvelser, som skaber god grounding og løfter dig energimæssigt - som booster hele dit energisystem og styrker dit fysiske og psykiske velbefindende. Du får kendskab til et fantastisk energi-medicin program, som jeg har lært af den kendte amerikanske energi-medicinhealer Donna Eden," skriver Pia Hardenberg i en pressemeddelelse.

Som afslutning guides deltagerne gennem en dybdeafspænding, hvor krop-sindet får mulighed for at slappe helt af og forankre den positive virkning af de foretagne øvelser. Det kræver ingen tilmelding, og arrangementet foregår i lille sal i Helsinge Kulturhus. Entré betales i døren.

Publiceret 04 December 2018 20:30

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp