Helle Rask Crawford arbejder realistisk med mange naturalistiske skildringer af mennesker og dyr, især heste. Pressefoto

Helle Rask Crawford arbejder realistisk med mange naturalistiske skildringer af mennesker og dyr, især heste. Pressefoto

Åbent hus og nye værker hos bronze-kunstner

kunst Bronze-billedhuggeren, Helle Rask Crawford inviterer til åbent hus alle adventssøndage i december kl. 12-17 i Crawford House, Smithsvej 10 i skovbrynet ved Saltrup.

Her skrev forfatteren Tom Kristensen nogle af sine digte i 30’erne. I værksted og galleri kan man nu se de nyeste bronze-skulpturer fra Helle Rask Crawfords hånd.

Crawford arbejder realistisk med mange naturalistiske skildringer af mennesker og dyr, især heste.

En stor del af skulpturerne har et surrealistisk eller magisk realistisk islæt. Her fortælles en historie med afsæt i politik, litteratur eller filosofi.

Se alle trin i processen

Man kan se alle trin i billedhuggerens arbejde fra idé til bronzeskulptur.

Og man kan se processen fra modellering over silikone afstøbning og voksmodel til støbeform, bronzesmeltning og efterbearbejdning med slibning, svejsning og patinering.

Der er kaffe og præsentation af de færdige skulpturer i galleriet.

jesl

Publiceret 04 December 2018 15:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp