Man vil kunne finde mere information om ændringerne på lokalbanerne på dinoffentligetransport.dk og rejseplanen.dk. Foto: lokaltog.dk

Modelfoto

Mand så tog komme: Gik ud og lagde sig på skinnerne

Af
Jeppe Helkov

En lokofører fik sig højest sandsynligt et gevaldigt chok sent søndag aften.

Et materieltog kom klokken 23.45 kørende i nærheden af Godhavn Station. Ifølge Nordsjællands Politi gik en mand pludselig fra perronen og ned og lagde sig på skinnerne.

Lokomotivføreren nående heldigvis at bremse toget i tiden. Efterfølgende rejste manden sig fra skinnerne og gik fra stedet.

Nordsjællands Politi kan derfor ikke sige noget om, hvorfor manden lagde sig på skinnerne.

Har du set noget, kan du kontakte politiet på 114.

Publiceret 03 December 2018 13:11

SENESTE TV

Tisvilde-borger hjælper Knud Rasmussen

Fritid Tisvilde-borger er med til at bevare Knud Rasmussens ekspeditionsskib. Det er Lotte Mundus. Hun blev valgt 3. maj ind i bestyrelsen for den frivillige forening Kivioqs Venner Hundested.

Foreningen tæller frivillige fra hele Nordsjælland og arbejder målrettet på at overtage det eneste bevarede af Knud Rasmussens ekspeditionsskibe fra Thule-ekspeditionerne, Kivioq. Med overtagelsen vil de hjemføre Kivioq til Hundested, hvor skibet skal gøres sejlklar og sejle som et levende museum for polarekspeditioner, forskerånd og nordatlantisk samarbejde.

Og netop det nordatlantiske er baggrunden for, at Lotte Mundus blev valgt ind i bestyresen. Lotte har boet i Grønland i en del år og er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Interesserede i projektet kan få et levende indtryk af Knud Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq, når skibet 5., 6. og 10. juni gæster Hundested Havn. Besætningen holder åbent skib hver af de tre dage fra kl. 14 til 18.