Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Fanget på video: Tyve brød ind hos købmand

Af
Jens Berg Thomsen

Klokken 3.47 brød to mænd ind hos en købmand på Smidstrup Strandvej, fortæller Nordsjællands Politi på døgnrapporten. På videoovervågningen kan man se to mænd, der først brød indgangsdørene op til forretningen, og herefter gik de videre til en kasse, der blev brudt op med koben og en vinkelsliber.

Hvad kassen indeholdt, har politiet ikke ulejliget sig med at nævne på uddraget fra døgnrapporten - heller ikke om indholdet blev stjålet, eller hvad der skete med det.

Den ene gerningsmand beskrives som værende almindelig af bygning. Han havde hvid hud og var iført mrkeblå termovest, Kappabukser, hættetrøje og en hvid skimaske eller hjelmhue som maskering. Derdover havde han grå arbejdshandsker på og sorte sko med hvide snørebånd. Han medbragte en blå bærepose.

Den anden gerningsmand var også almindelig af bygning og også hvid i huden, fortæller politiet. Han var iført mørk hættetrøje, sorte arbejdsbukser og en ikke specificeret form for maskering. Derudover bar han grå arbejdshandsker, sorte sko med hvid sål og medbragte to koben og en vinkelsliber.

Publiceret 08 November 2018 11:26

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.