Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Fanget på video: Tyve brød ind hos købmand

Af
Jens Berg Thomsen

Klokken 3.47 brød to mænd ind hos en købmand på Smidstrup Strandvej, fortæller Nordsjællands Politi på døgnrapporten. På videoovervågningen kan man se to mænd, der først brød indgangsdørene op til forretningen, og herefter gik de videre til en kasse, der blev brudt op med koben og en vinkelsliber.

Hvad kassen indeholdt, har politiet ikke ulejliget sig med at nævne på uddraget fra døgnrapporten - heller ikke om indholdet blev stjålet, eller hvad der skete med det.

Den ene gerningsmand beskrives som værende almindelig af bygning. Han havde hvid hud og var iført mrkeblå termovest, Kappabukser, hættetrøje og en hvid skimaske eller hjelmhue som maskering. Derdover havde han grå arbejdshandsker på og sorte sko med hvide snørebånd. Han medbragte en blå bærepose.

Den anden gerningsmand var også almindelig af bygning og også hvid i huden, fortæller politiet. Han var iført mørk hættetrøje, sorte arbejdsbukser og en ikke specificeret form for maskering. Derudover bar han grå arbejdshandsker, sorte sko med hvid sål og medbragte to koben og en vinkelsliber.

Publiceret 08 November 2018 11:26

SENESTE TV