'Dark Side of the Moon' fra 1973 sælger stadig solidt i dag. Hvad der gør albummet til noget særligt, kan man høre mere om 8. november. Pressefoto

'Dark Side of the Moon' fra 1973 sælger stadig solidt i dag. Hvad der gør albummet til noget særligt, kan man høre mere om 8. november. Pressefoto

Bag om Pink Floyds legendariske album

foredrag Pink Floyds gennembruds-album 'Dark Side of the Moon' fra 1973 har solgt 50 millioner eksemplarer og sælges stadig i 8.000 eksemplarer om ugen i USA. Men hvorfor, når meget af musikken fra samme periode er glemt? Det kan man måske blive klogere på, når Thomas Ulrik Larsen giver foredrag på Gilleleje Bibliotek torsdag 8. november kl. 17-19.15.

Pink Floyd har selv udtalt: "Vi gik efter at skabe noget meget klart, enkelt og specifikt."

Men hvad betyder skrigeriet på 'The Great Gig in the Sky'? Hvorfor dukker der mumlerier op i sangene?

Disse og mange flere spørgsmål besvares i foredraget, hvor Thomas Ulrick Larsen med anekdoter, billeder, musikeksempler og film tager på tur til månens mørke side.

Thomas Ulrik Larsen er rockforedragsholder, musiker i et Pink Floyd cover-band, underviser og musikjournalist. Han har skrevet artikler til Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken mm.

Billetter til 50 kr.

Billetter til 50 kr., inklusive sandwich i pausen, købes på www.gribskovbib.dk.

jesl

Publiceret 08 November 2018 14:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.