Paprika Steens julefilm 'Den tid på året' foregår hos Katrine og Mads, der til juleaften forsøger at samle hele deres familie. Pressefoto

Paprika Steens julefilm 'Den tid på året' foregår hos Katrine og Mads, der til juleaften forsøger at samle hele deres familie. Pressefoto

Gilleleje Bio tager hul på de første julefilm

film Ugens udvalgte premierefilm i Gilleleje Bio afslører, at julen nærmer sig.

Julefilmen 'Den tid på året' foregår hjemme hos Katrine og Mads, hvor de til den traditionsrige juleaften forsøger at samle hele deres familie. Men det kommer ikke til at gå helt som planlagt.

For instruktion står Paprika Steen, der tidligere har instrueret ’Lad de små børn’ og ’Til døden os skiller’. I filmen spiller hun selv Katrine.

’Den tid på året’ er en del af Biografklub Danmark og har premiere 8. november kl. 20. Den spiller til 25. november.

Julemandens datter

I Grønland bor den 12-årige Lucia med sin mor Claudia og sin far Julius, bedre kendt som julemanden. Lucia går i den internationale julemandsskole, og vil så gerne være julemand. Det må hun bare ikke, for det er kun drenge, der får lov til at gå i julemandsklassen.

Lucia protesterer, og julemandsskolen giver hende én chance for at bevise, at hun kan være en lige så god julemandselev. Filmen har premiere 8. november og spiller til 24. november.

jesl

Publiceret 07 November 2018 16:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.