Sådan ser helte-hunden Batman ud. Foto: Nordsjællands Politi

Sådan ser helte-hunden Batman ud. Foto: Nordsjællands Politi

Fandt narko og tyvekoster: Mand prøvede at stikke af, men så kom Batman!

En mand gik nok og troede, at han slap godt fra flere tyverier i Gribskov. Men Batman ville det anderledes. Det lyder måske som indledningen på en god tegneserie. Men det er faktisk en historie grebet ud af virkeligheden.

Godt nok er batman i denne historie ikke den kappeklæte hævner, man kender fra adskellige film og tegneserier - men derimod en politihund.

"Sacre bleu, det var slemt, har vi virkelig glemt at fortælle jer historien om denne søde lille glammende fyr?," begynder Nordsjællands Politi på Facebook. Herefter fortælle de om en episode, hvor politihunden Batman fik fanget en fyr på flugt.

De skriver:

"En nat for en måneds tid siden kørte vi forbi en bil i Helsinge, der så lidt mistænkelig ud, og som vi derfor gerne ville kigge nærmere på. Det er svært at sætte ord på, hvordan vi spotter den slags, men det falder måske under den betegnelse, nogen kalder politinæse.

Vi signalerede til bilens chauffør, at han skulle standse køretøjet, men det havde ikke den ønskede effekt. Tværtimod satte bilen nu farten op, og vi besluttede os hurtigt for at køre efter den og undersøge sagerne.

Efter et par minutters kørsel ramlede bilen dog ind i et stakit, men desværre havde vi selv udfordringer med vores patruljevogn, så vi nåede ikke at se, hvad personen eller personerne i bilen gjorde af sig selv, men tom var bilen, da vi fik kigget ind i den.

Næste patruljevogn ankom dog kort efter til stedet, og med i den vogn havde vi politihunden Batman, der var mere end klar til at vise poterne og snuden frem.

Batman blev lukket ud, og så satte han ellers straks næsen i et spor og gik derudaf i rask trav. Turen gik over et overdrev, videre over en asfalteret vej, gennem en efterskole, et naturområde, og så 500 meter ind i en skov.

Vi var dog langt fra ved vejs ende, for efter skovturen fortsatte udflugten ud over en mark, over en å, og så tilbage på en mark – vistnok en med kål på.

Efter en kilometers kapgang på marken gav Batman højlydt udtryk for, at han havde fundet noget interessant, og ganske rigtigt var der en mandsperson, der i nattens mulm og mørke forsøgte at kravle væk fra os, Batman og lommelygtens ubarmhjertigt afslørende lyskegle.

Manden havde dog ikke held med at flygte fra hverken lovens lange arm eller pote, og klokken 02.46 kunne vi derfor fortælle ham, at han var anholdt.

Ved den efterfølgende ransagning af bilen fandt vi blandt andet flere mobiltelefoner, lidt narko af forskellig slags samt et koben og nogle skruetrækkere, og vi mistænker, at det kan være en del af årsagen til, at bilen forsøgte at køre fra os.

Nu arbejder vi på at stykke sagen sammen," slutter Nordsjællands Politi.

Publiceret 06 November 2018 12:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.