Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Tilsyn hos Attendo: "Svært at se, om kvaliteten er løftet"

Af
Jens Berg Thomsen

Plejefirmaet Attendos hjemmepleje får delvist kritik i nyt tilsyn, som er foregået over tre dage tilbage i august. I Gilleleje scorer afdelingen tre på en skala, hvor fem er den alvorligste kritik. Til gengæld har Græstedafdelingen "få mangler der relativt nemt kan afhjælpes," mens Helsinge-afdelingen slet og ret har "ingen, få eller mindre væsentlige mangler."

I Gilleleje er det blandt andet medicinhåndtering, der skal sikres tiltag på. Her skriver tilsynet, at tiltagene skal sikre, at "Sundhedsstyrelsens anbefalinger overholdes."

I forbindelse med tilsynet har Attendo udført en handleplan, som kommunen nu vil drøfte med firmaet på næste planlagte strategimøde.

Overordnet konkluderer revisionsfirmaet BDO, at "det er svært at sige, om der er sket et kvalitetsløft hos Attendos hjemmepleje siden sidste tilsyn idet deres ansvarsområder er betydeligt ændret."

Attendo mistede hjemmesygeplejen pr. 1. maj i år.

Publiceret 23 October 2018 11:45

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.