Lokalplanen for området beskriver blandt andet, at husene skal ligge i klynger med et grønt område i midten. Illustration: Gribskov Kommune

Lokalplanen for området beskriver blandt andet, at husene skal ligge i klynger med et grønt område i midten. Illustration: Gribskov Kommune

Den nye bydel Troldebakkerne er sat til salg

De to første områder i Helsinges nye bydel er nu klar til salg

Byudvikling Helsinges kommende bydel Troldebakkerne med plads til 700 boliger har allerede tiltrukket sig interesse fra flere investorer, som vil være med til at udvikle området.

Salget af de første to områder er nu officielt skudt i gang. Her går Gribskov Kommune efter at tiltrække investorer, som vil være med til at udvikle et af Nordsjællands største by-projekter.

Borgmester Anders Gerner Frost (Nyt Gribskov) glæder sig til at se området vokse frem:

”Troldebakkerne bliver et helt unikt boligområde her i Nordsjælland. Med plads til i alt 700 nye boliger i dette naturskønne område kommer de nye beboere til at bo både tæt på både Helsinges bymidte, idrætsfaciliteter, skoler, børnehaver og med eget trinbræt til Tisvilde-Hillerødbanen. Og med blot 45 min til København i bil og med mulighed for at tage toget også, så bliver det et område, de fleste vil finde attraktivt,” siger borgmesteren i en pressemeddelelse.

Tæt på det meste

Troldebakkerne er et 70 hektar stort område nord for Helsinge i første parket til naturen i baghaven og stadig tæt på by og moderne faciliteter.

De to områder er til salg frem til midten af december. Det er de to første af i alt 16 planlagte områder i Troldebakkerne, der skal udvikles over de kommende år.

”Investorernes opgave bliver at udvikle området med enten byggeklare grunde eller færdigbyggede boliger som for eksempel villaer eller rækkehuse. Det er op til investorerne, hvordan de vil gribe udviklingen an, så længe de overholder rammeplanen for området,” siger Anders Gerner Frost.

Grønne områder i centrum

Rammelokalplanen for området beskriver blandt andet, at husene skal ligge i klynger med et lokalt grønt område i midten. Samtidig fungerer de som en del af helheden i bydelen Troldebakkerne, hvor der også er større fællesområder med legepladser, stier og naturområder.

Formand for udviklings-, by- og land-udvalget Pernille Søndergaard (Nyt Gribskov) fortæller, at investorer allerede har vist interesse for at udvikle området, før salget gik officielt i gang.

”Vi har løbende mærket interessen, så vi glæder os til at tage stilling til forhåbentlig mange tilbud de kommende to måneder, så vi har en række spændende projekter at vælge mellem, og der kan komme gang i udviklingen af Troldebakkerne,” siger formanden.

CJ

Publiceret 23 October 2018 10:30

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.