Sådan så det ud, da der tidligere blev afholdt samtalecafé om sårbare unge.

Sådan så det ud, da der tidligere blev afholdt samtalecafé om sårbare unge.

Sætter fokus på børn med særlige behov

samtalecafé Ugeposten gentager succesen og inviterer til en unik mulighed for at dele erfaringer og holdninger til den nuværende indsats over for børn med særlige behov og debattere med byrådspolitikere og folketingskandidater.

Søndag den 28. oktober fra 10-12 i Gillelejehallen bliver der sat fokus på børn med særlige behov på landsplan, og det sammen sker her i i Gribskov.

Til samtalecafe vil der være mulighed for, at forældre og pårørende til børn med særlige behov kan dele deres erfaringer og holdninger til den nuværende indsats.

Et panel bestående af byrådspolitikere og folketingskandidater vil blive præsenteret for en case og give deres bud på, hvordan udfordringerne skal håndteres lokalt og i hele Danmark.

Der vil også være en fagperson til stede til at give indsigt i de problematikker, der opleves på området.

Panelet består af:

Mikkel Andersen (S) byrådsmedlem i Gribskov kommune.

Natasha Enetoft (V) byrådsmedlem i Gribskov kommune.

Lise Müller (SF) næstformand og folketingskandidat

Nick Hækkerup (S) Folketingsmedlem

Ordstyrer: Rikke Strangholt

Fakta:

Børn med særlige behov

Samtalecafe i Gillelejehallen

Søndag den 28. oktober 2018 kl 10-12

Publiceret 18 October 2018 10:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.