Her sidder Wendy, der spilles af Nanna E. Højen Pedersen, og Peter Pan, der spilles af Alberte Skov Møller. Pressefoto.

Her sidder Wendy, der spilles af Nanna E. Højen Pedersen, og Peter Pan, der spilles af Alberte Skov Møller. Pressefoto.

Peter Pan kommer til Ramløse

Ramløse Scenens ungdomsafdeling er klar med årets forestilling

Af
Jeppe Helkov

TEATER Store som små. Stort set alle kender og elsker historien om Peter Pan. Og har du brug for at få historien genopfrisket - eller har du bare lyst til en oplevelse i teatret, så opfører Ramløse Scenens børn og ungeafdeling det næste stykke tid netop Peter Pan.

"Handlingen er den klassiske med mange sange. Vi spillede den også for 10 år siden, og nu har vi valgt at tage den op igen," siger Dan Nielsen, formand for Ramløse Scenen.

"Det er en rigtig familieforestilling, hvor der både er spændig for mor og far. Der er indianere, sørøvere og krokodiller, så der er noget for børn i alle aldre. Vi har forsøgt at have noget, hvor alle kan hygge sig. Det nytter ikke noget, at forældrene sidder og keder sig," fortsætter han.

Vil have replikker

Forestillingen har premiere den 3. november. Og herefter bliver Peter Pan opført de kommende uger.

Ifølge Dan Nielsen er der også en anden grund til, at de netop har valgt fortællingen om drengen, der ikke vil være voksen.

"For børn og unge i dag er det ikke nok bare at være med, de vil have mange replikker. Derfor har vi valgt en forestilling med mange roller. I andre af vores forestillinger har der været tre eller fire hovedroller, og så har resten været statister. I Peter Pan er der mange, der spiller større roller," siger han og deler samtidig ros ud til den unge generation af teaterfolk.

"Det er noget helt andet at gå til teater end at gå til håndbold eller andre sportsgrene. Det her er en helt anden disciplin. På scenen og når vi øver, er man nødt til at være helt stille - og man kan ikke bare melde afbud, hvis man har lidt ondt i fingeren. For så mangler der en rolle. Børnene ved, at vi er afhængige af, at de kommer. Det virker de til at trives under."

Her spiller Peter Pan:

I forsamlingshuset i Ramløse

Dato:

3. november – premiere

10. november

17. november

18. november

Alle forestillingerne bliver spillet kl. 15.00

Billetter kan købes på ramlosescenen.dk.

Publiceret 17 October 2018 10:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.