Arkivfoto

Kuponen er købt i Gribskov: Efterlyser nykåret lotto-millionær

De fleste drømmer om at vinde den store Lotto-præmier. Men sandsynligheden for at vinde førstepræmien er ifølge Danske Spil 1/8.347.680. Det svarer til, at der er 0,000012 pct. chance for at få de syv rigtige vindertal.

Derfor har Danske Spil også indført en millionærgaranti, hvor der hver uge bliver trukket lod blandt alle spillede rækker om en præmie på en mio. kr. Og i lørdags blev en heldig spiller fra Gribskov så udtrukket.

Der er bare ét problem. Den nykårede millionær har ikke meldt sig endnu.

Vinderkuponen er købt på OK-tanken i Skærød, så har du eller kender du nogen, der har købt en kupon dér til sidste weekends Lotto-spil, så er det bare om at få tjekket kuponen.

Det kan du enten gøre hos en forhandler eller ved at downloade Lotto-app'en, hvor man selv kan tjekke sin kupon. App'en findes her: https://danskespil.dk/lotto/kampagner/app

Publiceret 16 October 2018 00:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.