Bag for en sag støtter

Bag for en sag støtter "Børnetelefonen" under Børns Vilkår. Foto: Jan F. Stephan.

Gribskov bagte for en sag

Støttede børnetelefonen med bagværk og god stemning

Af
Jens Berg Thomsen

Landet over var der institutioner, der solgte kager for at støtte "Børnetelefonen" - og Gribskov var ingen undtagelse sidste torsdag.

I Eleverhøjen i Græsted er der normalt en nulsukkerpolitik, men den politik var skrottet for en enkelt dag, og her stod pædagog Lea Kristiansen som tovholder for projektet. Der blev solgt for i alt 1.650 kroner på halvanden time, og det var en "kæmpe succes", skriver hun til Ugeposten.

Børnene lærte meget af bag for en sag, fortæller Lea Kristiansen. Foto: Jan F. Stephan

Børnene lærte meget af bag for en sag, fortæller Lea Kristiansen. Foto: Jan F. Stephan

"Der blev solgt, uddelt kager, regnet med pengene, så der kunne gives byttepenge tilbage, det hele var en meget lærerigt projekt," skriver hun.

Børnene lærte også om halve og hele spiseskeer, om natron, vaniliesukker, mel, olie og mange andre af ingredienserne i bagværk.

I Ramløse solgte de også kager. Privatfoto

I Ramløse solgte de også kager. Privatfoto

"Der var dækket fint op, så børn, forældre, bedsteforældre og personalet kunne komme og få en frisk bagt pandekage i en god stemning hvor der kunne tegnes på dugene," skriver Lea Kristiansen.

Børnene lærte meget af bag for en sag, fortæller Lea Kristiansen. Foto: Jan F. Stephan

Børnene lærte meget af bag for en sag, fortæller Lea Kristiansen. Foto: Jan F. Stephan

Også i Ramløse blev der bagt og solgt på bag for en sag og flere andre steder i Gribskov blev der bagt i den gode sags tjeneste.

Gribskov solgte bagværk til bag for en sag. Privatfoto

Gribskov solgte bagværk til bag for en sag. Privatfoto

Publiceret 16 October 2018 13:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.