En tidligere workshop på Munkeruphus. Foto: Munkeruphus

En tidligere workshop på Munkeruphus. Foto: Munkeruphus

Efterårstilbud på Munkeruphus

Workshop for børn i efterårsferien

kreativt Der er meget at kigge på og tale om for børn i Peter Ravns udstilling ”Når mænd sover” på Munkeruphus. Og i efterårsferien får børnene deres eget rum i huset, hvor de kan kreere sammen med deres forældre eller med Munkeruphus' medarbejder, som står klar til at hjælpe og inspirere i tidsrummet kl. 13-16 både torsdag, fredag, lørdag og søndag i børnenes efterårsferie i uge 42.

Kunstner viser rundt

Lørdag den 20. oktober kl. 15 viser Peter Ravn selv rundt i udstillingen ”Når mænd sover”. Her kan alle interesserede høre kunstneren fortælle om værkerne på udstillingen. Omvisningen er gratis efter betalt entré og varer ca. 1 time.

Søndag d. 28. oktober er sidste chance for at opleve Peter Ravns udstilling, og i den anledning viser kunstneren rundt i udstillingen kl. 14 til 15.

Et gennemgående motiv i Ravns figurative malerier er anonymiserede mænd i jakkesæt, der skildres i dramatiske scener, hvor mændene kravler, motionerer, bryder eller trækker hinanden hen ad gulvet i kæben. Andre gange ser vi dem i intime vakuums, hvor tiden sættes på standby og der zoomes ind på apatiske ansigter eller opgivende kroppe, der udtrykker eksistentielt tunge øjeblikke fuld af afmagt, udmattelse eller nederlag.

Udstillingen ledsages af en ny-produceret formidlingsfilm, hvor Peter Ravn interviewes i sit atelier og fortæller om sine tanker bag udstillingen og om hans kunstneriske virke i det hele taget.

Se mere på munkeruphus.dk.

Publiceret 12 October 2018 20:00

SENESTE TV