En tidligere workshop på Munkeruphus. Foto: Munkeruphus

En tidligere workshop på Munkeruphus. Foto: Munkeruphus

Efterårstilbud på Munkeruphus

Workshop for børn i efterårsferien

kreativt Der er meget at kigge på og tale om for børn i Peter Ravns udstilling ”Når mænd sover” på Munkeruphus. Og i efterårsferien får børnene deres eget rum i huset, hvor de kan kreere sammen med deres forældre eller med Munkeruphus' medarbejder, som står klar til at hjælpe og inspirere i tidsrummet kl. 13-16 både torsdag, fredag, lørdag og søndag i børnenes efterårsferie i uge 42.

Kunstner viser rundt

Lørdag den 20. oktober kl. 15 viser Peter Ravn selv rundt i udstillingen ”Når mænd sover”. Her kan alle interesserede høre kunstneren fortælle om værkerne på udstillingen. Omvisningen er gratis efter betalt entré og varer ca. 1 time.

Søndag d. 28. oktober er sidste chance for at opleve Peter Ravns udstilling, og i den anledning viser kunstneren rundt i udstillingen kl. 14 til 15.

Et gennemgående motiv i Ravns figurative malerier er anonymiserede mænd i jakkesæt, der skildres i dramatiske scener, hvor mændene kravler, motionerer, bryder eller trækker hinanden hen ad gulvet i kæben. Andre gange ser vi dem i intime vakuums, hvor tiden sættes på standby og der zoomes ind på apatiske ansigter eller opgivende kroppe, der udtrykker eksistentielt tunge øjeblikke fuld af afmagt, udmattelse eller nederlag.

Udstillingen ledsages af en ny-produceret formidlingsfilm, hvor Peter Ravn interviewes i sit atelier og fortæller om sine tanker bag udstillingen og om hans kunstneriske virke i det hele taget.

Se mere på munkeruphus.dk.

Publiceret 12 October 2018 20:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.