Melanie M.H. Spieler er ny indehaver af tøjbutikken, der nu også bærer hendes eget navn. Foto: Jens Berg Thomsen

Melanie M.H. Spieler er ny indehaver af tøjbutikken, der nu også bærer hendes eget navn. Foto: Jens Berg Thomsen

Butik skifter ejer: 'Det har altid været en drøm for mig'

Butikken Alli C har skiftet ejer og navn

Af
Jens Berg Thomsen

forretningsnyt Melanie M.H. Spieler er gået fra at være ekspedient til nu at have foden under eget bord i sin tøjbutik med udsigt til Gadekæret i Helsinge. Tidligere hed den Alli C, men nu har butikken taget navn efter sin nye ejer og hedder Melanie S Closet.

"Det har altid været en drøm for mig at have min egen butik, og det fik jeg muligheden for her," siger Melanie

Efter en karriere som butikschef flere steder er drømmen blevet til virkelighed.

"Jeg har de samme mærker som før, men noget af det, jeg kommer til at ændre, er, at jeg får skiftet varerne ud lidt oftere. Så er der større chance for, at man finder noget, der passer," siger hun.

Som noget nyt har butikken udvidet antallet af størrelser i butikken, så der også er til mere kurvede kvinder, fortæller hun. Derfor går butikkens størrelsesspænd nu fra 34 til størrelse 54.

Butikken har også fået en lille makeover, fortæller den nye indehaver. Hun har måttet oprette en ny Facebookside, da Facebook ikke ville lade Melanie M.H. Spieler skifte navn på den, der var der i forvejen.

Publiceret 12 October 2018 07:00

SENESTE TV

Kvickly Helsinge hjælper de lokale

Sponsor Siden Helsinge Brugsforening blev oprettet tilbage i 1906 har målet været at hjælpe lokalsamfundet ved at uddele midler.

"Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje gentages i 2019. Vi mener, at projekter, der bidrager med noget ekstra til foreningslivet, fortjener at blive belønnet. Derfor øremærker Kvickly Helsinge igen en portion penge til at støtte sådanne projekter, så der fortsat kan gøres den ekstra indsats for vores lokalområde. I 2019 er pulje-beløbet 50.000 kr., som skal gå til at støtte de lokale ildsjæle, som med deres initiativer gavner nærområdet og medlemmerne." skriver Kvickly Helsinge i en pressemeddelelse.

Ideen er, at alle frit kan ansøge om det beløb, som er nødvendigt for deres projekt; selvfølgelig indenfor puljens rammer. Derefter vil bestyrelsen i Kvickly Helsinge vurdere, hvilke projekter, som skal belønnes og have del i puljen. Vurderingen sker ud fra forskellige overvejelser, men det essentielle er, at projektet skal være til gavn for lokalsamfundet.

Er du interesseret i at ansøge om støtte til dit projekt - så besøg vores hjemmeside på www.kvicklyhelsinge.dk/sponsorpulje.

Trongården indvier cykelrickshaw

indvielse Gribskov kommune bevilgede i efteråret 2018 indkøb af to rickshawcykler. Plejecenter Skovsminde i Græsted fik sin den 26. januar, og nu følger Plejecenter Trongården i Vejby efter.

Cykelrickshawen bliver indviet fredag 22. februar kl. 14 ved formanden for Forebyggelsesudvalget, Trine Egetved, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Der bliver mulighed for en prøvetur – som passager eller som 'pilot'.

Ifølge Kirsten Gamst-Nielsen fra den lokale gruppe af 'For Cykling Uden Alder' og Klimagruppen i Gribskov er der foreløbig uddannet en gruppe cykelpiloter, men hun pointerer, at der bliver for flere, når de næste cykler leveres.

Det er forventningen, at den næste cykel, der er finansieret af tømmerhandler Johs. Fogs Fond, leveres til Bakkebo i Gilleleje. Desuden er der søgt støtte hos andre fonde til yderligere to cykler.

Initiativgruppen består af repræsentanter for Cyklistforbundets Lokalafdeling, Klimagruppen i Gribskov samt af kommunens Frivilligkoordinator og idrætskonsulent.

gs