Send os et billede af dit græskarhoved - og vær med i konkurrencen om en kagemand. Foto: Mostphotos

Send os et billede af dit græskarhoved - og vær med i konkurrencen om en kagemand. Foto: Mostphotos

Stor konkurrence: Hvem kan lave Gribskovs flotteste græskar-hoved?

Få et gratis græskar – og vær med i konkurrencen om en kagemand

Lige om lidt er det halloween – og så er det tid at få skåret et græskarhoved. I år kan du kvit og frit hente et græskar, og når dit græskarhoved er færdigt, kan du være med i konkurrencen om en kæmpestor kagemand.

Alle børn under 12 år kan fredag den 12. oktober fra klokken 14 hente et gratis græskar hos Kvickly i Helsinge. Der er ét græskar pr. person, så længe lager haves.

Når du har skåret dit græskar, og det er blevet tilpas uhyggeligt eller nuttet, tager du et billede af græskarhovedet. Det sender du til Ugeposten – enten med brev til Ugeposten, Østergade 32, 3200 Helsinge eller pr. mail til ”annonce@ugeposten.dk”. Vi skal have billedet (husk navn, adresse og telefonnummer) senest onsdag den 24. oktober klokken 12.00.

En dommerkomité bestående af medarbejdere fra Ugeposten og Kvickly vil derefter bedømme de indsendte hoveder, og fem vindere kan glæde sig til en kæmpestor kagemand.

Vinderne får direkte besked og bliver desuden offentliggjort i Ugeposten.

CJ

Publiceret 11 October 2018 10:00

SENESTE TV

Kvickly Helsinge hjælper de lokale

Sponsor Siden Helsinge Brugsforening blev oprettet tilbage i 1906 har målet været at hjælpe lokalsamfundet ved at uddele midler.

"Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje gentages i 2019. Vi mener, at projekter, der bidrager med noget ekstra til foreningslivet, fortjener at blive belønnet. Derfor øremærker Kvickly Helsinge igen en portion penge til at støtte sådanne projekter, så der fortsat kan gøres den ekstra indsats for vores lokalområde. I 2019 er pulje-beløbet 50.000 kr., som skal gå til at støtte de lokale ildsjæle, som med deres initiativer gavner nærområdet og medlemmerne." skriver Kvickly Helsinge i en pressemeddelelse.

Ideen er, at alle frit kan ansøge om det beløb, som er nødvendigt for deres projekt; selvfølgelig indenfor puljens rammer. Derefter vil bestyrelsen i Kvickly Helsinge vurdere, hvilke projekter, som skal belønnes og have del i puljen. Vurderingen sker ud fra forskellige overvejelser, men det essentielle er, at projektet skal være til gavn for lokalsamfundet.

Er du interesseret i at ansøge om støtte til dit projekt - så besøg vores hjemmeside på www.kvicklyhelsinge.dk/sponsorpulje.

Trongården indvier cykelrickshaw

indvielse Gribskov kommune bevilgede i efteråret 2018 indkøb af to rickshawcykler. Plejecenter Skovsminde i Græsted fik sin den 26. januar, og nu følger Plejecenter Trongården i Vejby efter.

Cykelrickshawen bliver indviet fredag 22. februar kl. 14 ved formanden for Forebyggelsesudvalget, Trine Egetved, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Der bliver mulighed for en prøvetur – som passager eller som 'pilot'.

Ifølge Kirsten Gamst-Nielsen fra den lokale gruppe af 'For Cykling Uden Alder' og Klimagruppen i Gribskov er der foreløbig uddannet en gruppe cykelpiloter, men hun pointerer, at der bliver for flere, når de næste cykler leveres.

Det er forventningen, at den næste cykel, der er finansieret af tømmerhandler Johs. Fogs Fond, leveres til Bakkebo i Gilleleje. Desuden er der søgt støtte hos andre fonde til yderligere to cykler.

Initiativgruppen består af repræsentanter for Cyklistforbundets Lokalafdeling, Klimagruppen i Gribskov samt af kommunens Frivilligkoordinator og idrætskonsulent.

gs