Seniorer taber terræn - ungdommen rykker op

Helsinge Fodbolds Sjællandsserie-mandskab løb ind i et nyt nederlag

Af
Jeppe Helkov

Efter en fremragende sæsonstart er gassen gået lidt ud af ballonen.

I weekenden tabte Sjællandsseriemandskabet for anden uge i træk. Denne gang blev det til et 3-0-nederlag på hjemmebane mod Liria FC.

Helsinge ligger dog stadig nummer to i rækken, men seks point efter Frederikssund på førstepladsen.

I de lavere rækker var der mere medvin i sejlene hos Helsinges mandskaber. Byens U13 hold spillede begge søndag på hjemmebane, og det endte med en sejr og en uafgjort.

Sikre sejre

Førsteholdet holdt buret rent og kørte en sikker 2-0 sejr i hus på en dag, hvor ikke mange pasninger ramte en medspiller, og hvor tempoet ikke var så højt som det plejede.

Andetholdet spillede 2-2 med rækkens tophold og var klart det bedste hold på banen stort set igennem hele dagen

U17-årgangens to stærke hold gjorde rent bord i weekenden. Førsteholdet er efter ni kampe fortsat ubesejrede og har allerede sikret oprykning til mesterrækken. I række tre fører Helsinges andethold også og rykker dermed også op.

Publiceret 09 October 2018 17:00

SENESTE TV

Kvickly Helsinge hjælper de lokale

Sponsor Siden Helsinge Brugsforening blev oprettet tilbage i 1906 har målet været at hjælpe lokalsamfundet ved at uddele midler.

"Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje gentages i 2019. Vi mener, at projekter, der bidrager med noget ekstra til foreningslivet, fortjener at blive belønnet. Derfor øremærker Kvickly Helsinge igen en portion penge til at støtte sådanne projekter, så der fortsat kan gøres den ekstra indsats for vores lokalområde. I 2019 er pulje-beløbet 50.000 kr., som skal gå til at støtte de lokale ildsjæle, som med deres initiativer gavner nærområdet og medlemmerne." skriver Kvickly Helsinge i en pressemeddelelse.

Ideen er, at alle frit kan ansøge om det beløb, som er nødvendigt for deres projekt; selvfølgelig indenfor puljens rammer. Derefter vil bestyrelsen i Kvickly Helsinge vurdere, hvilke projekter, som skal belønnes og have del i puljen. Vurderingen sker ud fra forskellige overvejelser, men det essentielle er, at projektet skal være til gavn for lokalsamfundet.

Er du interesseret i at ansøge om støtte til dit projekt - så besøg vores hjemmeside på www.kvicklyhelsinge.dk/sponsorpulje.

Trongården indvier cykelrickshaw

indvielse Gribskov kommune bevilgede i efteråret 2018 indkøb af to rickshawcykler. Plejecenter Skovsminde i Græsted fik sin den 26. januar, og nu følger Plejecenter Trongården i Vejby efter.

Cykelrickshawen bliver indviet fredag 22. februar kl. 14 ved formanden for Forebyggelsesudvalget, Trine Egetved, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Der bliver mulighed for en prøvetur – som passager eller som 'pilot'.

Ifølge Kirsten Gamst-Nielsen fra den lokale gruppe af 'For Cykling Uden Alder' og Klimagruppen i Gribskov er der foreløbig uddannet en gruppe cykelpiloter, men hun pointerer, at der bliver for flere, når de næste cykler leveres.

Det er forventningen, at den næste cykel, der er finansieret af tømmerhandler Johs. Fogs Fond, leveres til Bakkebo i Gilleleje. Desuden er der søgt støtte hos andre fonde til yderligere to cykler.

Initiativgruppen består af repræsentanter for Cyklistforbundets Lokalafdeling, Klimagruppen i Gribskov samt af kommunens Frivilligkoordinator og idrætskonsulent.

gs