Muustafa Cevher og Atilla Teker har overtaget pizzería ved Gadekæret i Helsinge.

Muustafa Cevher og Atilla Teker har overtaget pizzería ved Gadekæret i Helsinge.

Pizzería skifter ejer: 'Vi skal have skiftet menukortet'

Erfarne pizzeríafolk vil gerne lære Helsinge at kende

Af
Jens Berg Thomsen (tekst og foto)

nye ansigter Med udsigt til springvandet i Gadekæret i Helsinge er to nye ejere rykket ind i det tidligere Gusto Pizza. Pizzeríaet skifter navn til Elverhøj Pizza, og de nye ejere er allerede i gang på stedet.

"Vi så, at den var til salg, og udsigten er meget flot, så vi tænkte, hvorfor ikke," siger Atilla Teker, der har det nye pizzería sammen med sin kompagnon Mustafa Cevher.

Pizzeríaet er allerede i gang med de to nye folk bag disken.

"Vi skal have skiftet menukortet, og der kommer til at ske en mindre renovering," siger Atilla Teker, der allerede har en 15 år lang karriere bag sig i branchen.

Han har været i Køge, Valby ved København, på Kongens Nytorv, i Hillerød og Birkerød, og nu er tiden altså kommet til Helsinge.

"Vi har store forventninger, og vi har altid haft som motto at have god mad og god service. Det vinder man altid på. Og hvis man har lyst til at lære os at kende, så må man gerne kigge forbi pizzeríaet. Så giver vi gerne en kop kaffe eller et glas rødvin," siger Atilla Teker.

Publiceret 05 October 2018 11:30

SENESTE TV

Trongården indvier cykelrickshaw

indvielse Gribskov kommune bevilgede i efteråret 2018 indkøb af to rickshawcykler. Plejecenter Skovsminde i Græsted fik sin den 26. januar, og nu følger Plejecenter Trongården i Vejby efter.

Cykelrickshawen bliver indviet fredag 22. februar kl. 14 ved formanden for Forebyggelsesudvalget, Trine Egetved, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Der bliver mulighed for en prøvetur – som passager eller som 'pilot'.

Ifølge Kirsten Gamst-Nielsen fra den lokale gruppe af 'For Cykling Uden Alder' og Klimagruppen i Gribskov er der foreløbig uddannet en gruppe cykelpiloter, men hun pointerer, at der bliver for flere, når de næste cykler leveres.

Det er forventningen, at den næste cykel, der er finansieret af tømmerhandler Johs. Fogs Fond, leveres til Bakkebo i Gilleleje. Desuden er der søgt støtte hos andre fonde til yderligere to cykler.

Initiativgruppen består af repræsentanter for Cyklistforbundets Lokalafdeling, Klimagruppen i Gribskov samt af kommunens Frivilligkoordinator og idrætskonsulent.

gs