Ballroom dance couple of dancers and teachers in studio school dancing in rehearsal.

Ballroom dance couple of dancers and teachers in studio school dancing in rehearsal.

Så er der swing på hotellet

Underholdning Så er der blevet skabt en swing-virksomhed i Gilleleje, der skal bringe swingtiden tilbage til Gilleleje.

Det er parret Ulla og Flemming Olsen, der står bag.

"Det er vor ambition at udvikle et fællesskab, et netværk med navnet “Keep Swinging ivs" - en bevægelse, der henvender sig til et modent publikum . Personer, der efterspørger et uforpligtende fællesskab, der afvikler events, med afsæt i perioden -“Den Gyldne Swingtid”," skriver Ulla og Flemming Olsen i en pressemeddelelse.

“Keep Swinging ivs" er tænkt som et uforpligtende socialt netværk, der tilstræber kvalitet i bred forstand.

"I attraktive festlige rammer med professionel service skal afvikle Dinner-Dance events i en eksklusiv atmosfære."

En aften skal byde på middag, underholdning og god swingmusik. Det er meningen, at der skal laves et samarbejde med blandt andet Hotel Gilleleje Strand, hvor arrangementerne skal afholdes tre til fire gange om året.

Interesserede kan skrive til flemming@keepswinging.dk og få mere information om projektet.

Publiceret 22 September 2018 07:00

SENESTE TV

Kvickly Helsinge hjælper de lokale

Sponsor Siden Helsinge Brugsforening blev oprettet tilbage i 1906 har målet været at hjælpe lokalsamfundet ved at uddele midler.

"Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje gentages i 2019. Vi mener, at projekter, der bidrager med noget ekstra til foreningslivet, fortjener at blive belønnet. Derfor øremærker Kvickly Helsinge igen en portion penge til at støtte sådanne projekter, så der fortsat kan gøres den ekstra indsats for vores lokalområde. I 2019 er pulje-beløbet 50.000 kr., som skal gå til at støtte de lokale ildsjæle, som med deres initiativer gavner nærområdet og medlemmerne." skriver Kvickly Helsinge i en pressemeddelelse.

Ideen er, at alle frit kan ansøge om det beløb, som er nødvendigt for deres projekt; selvfølgelig indenfor puljens rammer. Derefter vil bestyrelsen i Kvickly Helsinge vurdere, hvilke projekter, som skal belønnes og have del i puljen. Vurderingen sker ud fra forskellige overvejelser, men det essentielle er, at projektet skal være til gavn for lokalsamfundet.

Er du interesseret i at ansøge om støtte til dit projekt - så besøg vores hjemmeside på www.kvicklyhelsinge.dk/sponsorpulje.

Trongården indvier cykelrickshaw

indvielse Gribskov kommune bevilgede i efteråret 2018 indkøb af to rickshawcykler. Plejecenter Skovsminde i Græsted fik sin den 26. januar, og nu følger Plejecenter Trongården i Vejby efter.

Cykelrickshawen bliver indviet fredag 22. februar kl. 14 ved formanden for Forebyggelsesudvalget, Trine Egetved, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Der bliver mulighed for en prøvetur – som passager eller som 'pilot'.

Ifølge Kirsten Gamst-Nielsen fra den lokale gruppe af 'For Cykling Uden Alder' og Klimagruppen i Gribskov er der foreløbig uddannet en gruppe cykelpiloter, men hun pointerer, at der bliver for flere, når de næste cykler leveres.

Det er forventningen, at den næste cykel, der er finansieret af tømmerhandler Johs. Fogs Fond, leveres til Bakkebo i Gilleleje. Desuden er der søgt støtte hos andre fonde til yderligere to cykler.

Initiativgruppen består af repræsentanter for Cyklistforbundets Lokalafdeling, Klimagruppen i Gribskov samt af kommunens Frivilligkoordinator og idrætskonsulent.

gs