Emma Thompson er enestående i rollen som højesteretsdommeren Fiona Maye. Pressefoto

Emma Thompson er enestående i rollen som højesteretsdommeren Fiona Maye. Pressefoto

Uimodståelig Emma Thompson i Tisvilde Bio

film 'Dommerens Valg' er et drama om store dilemmaer.

Højesteretsdommer Fiona Maye med speciale i familiespørgsmål har i den grad lagt sin identitet i sit arbejde. Hendes afgørelser er juridisk skarpe, og en ny sag ligger naturligt hos hende, da hun skal fælde dom i en sag om en 17-årig dreng, der ifølge lægerne vil dø af kræft, hvis han ikke får en blodtransfusion. Drengen er Jehovas vidne, og både han og familien nægter enhver form for indgreb. Den nøgterne jura versus de religiøse dogmer og følelser.

Fiona opsøger utraditionelt drengen på hospitalet, og når frem til den juridisk korrekte kendelse. Der er kun én udvej. Drengen skal opereres og have tilført det fornødne blod og dermed livet. Men så begynder Fionas verden at knirke. Er verden og livet i grunden så firkantet og regelret?

'Dommerens valg' er instrueret af Richard Eyre og er baseret på en roman af Ian McEwan. Emma Thompson navigerer enestående i rollen, der er en af hendes bedste præstationer i mange år.

Vises 12. – 16. september kl. 20. 14. september kl. 15 og 15. september kl. 16

Publiceret 13 September 2018 16:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.