Meditationslærer og forfatter Svend Trier. Pressefoto

Meditationslærer og forfatter Svend Trier. Pressefoto

Svend Trier gør dig klogere på meditation

Meditation Meditationslærer og forfatter Svend Trier vil blive introducere til nogle enkle og virkningsfulde meditationsmetoder, som de fleste kan anvende i hverdagen med betydeligt udbytte. Det sker ved et kombineret foredrag- og aftenseminar 'Meditation - en rejse tilbage til dig selv' torsdag 13. septemer kl. 19-21.30 i Lille Sal, Helsinge Kulturhus.

Ifølge Svend Trier vil resultatet være større indre ro, selv i pressede situationer, og en bedre evne til at møde livets store og små udfordringer med overskud, klarhed og indre balance. Både for nybegyndere og for mennesker, som har erfaring med meditation og mindfulness, kan denne aften være med til at udvide forståelsen for meditationens anvendelsesmuligheder og for principperne bag. Der vil også være en guidet meditation og mulighed for at stille spørgsmål. Svend Trier har selv mediteret dagligt siden 1967 og har erfaring med mange forskellige meditationsformer. Han har en bred og usekterisk tilgang til emnet.

Arrangør er Yoga Meditation Healing Forening Nordsjælland. Entré. Ingen tilmelding.

gs

Publiceret 13 September 2018 16:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp