Meditationslærer og forfatter Svend Trier. Pressefoto

Meditationslærer og forfatter Svend Trier. Pressefoto

Svend Trier gør dig klogere på meditation

Meditation Meditationslærer og forfatter Svend Trier vil blive introducere til nogle enkle og virkningsfulde meditationsmetoder, som de fleste kan anvende i hverdagen med betydeligt udbytte. Det sker ved et kombineret foredrag- og aftenseminar 'Meditation - en rejse tilbage til dig selv' torsdag 13. septemer kl. 19-21.30 i Lille Sal, Helsinge Kulturhus.

Ifølge Svend Trier vil resultatet være større indre ro, selv i pressede situationer, og en bedre evne til at møde livets store og små udfordringer med overskud, klarhed og indre balance. Både for nybegyndere og for mennesker, som har erfaring med meditation og mindfulness, kan denne aften være med til at udvide forståelsen for meditationens anvendelsesmuligheder og for principperne bag. Der vil også være en guidet meditation og mulighed for at stille spørgsmål. Svend Trier har selv mediteret dagligt siden 1967 og har erfaring med mange forskellige meditationsformer. Han har en bred og usekterisk tilgang til emnet.

Arrangør er Yoga Meditation Healing Forening Nordsjælland. Entré. Ingen tilmelding.

gs

Publiceret 13 September 2018 16:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp