Annette Bylov Sørensen fra Restaurant Gilleleje Havn og bager Henrik Hemmingsen fra Schulstad har i fællesskab udviklet det nye rugbrød.

Annette Bylov Sørensen fra Restaurant Gilleleje Havn og bager Henrik Hemmingsen fra Schulstad har i fællesskab udviklet det nye rugbrød.

Restaurant Gilleleje Havn indgår samarbejde med rugbrødsgigant

Restaurant Gilleleje Havn præsenterer rugbrød i samarbejde med Schulstad

Af
Claus Johansen

velbekomme Rugbrødsgiganten Schulstad har været i Gilleleje for at få hjælp til et helt nyt rugbrød, som om få uger kan købes i hele landet. Men allerede på torsdag kan alle få en smagsprøve i Gilleleje.

Restaurant Gilleleje Havn blev kontaktet af Schulstad – og sagde omgående ja til opgaven med at udvikle det nye rugbrød:

”Vi er superstolte og meget, meget glade,” siger direktør Henrik Magelund, Restaurant Gilleleje Havn.

Det er Annette Bylov Sørensen fra Restaurant Gilleleje Havn, som sammen med en af Schulstads bagere har udviklet brødet:

”Det nytter ikke at placere en god sild på et dårligt stykke rugbrød. Det giver ikke den gode madoplevelse, der er så vigtig. Vi og Schulstad var helt enige om, at vi ville udvikle et rugbrød, som ikke gik på kompromis med smag og kvalitet," siger Annette Bylov Sørensen.

Det mørke rugbrød er blandt andet bagt med puffede durumkerner, der giver en god smag, et flot udseende og et særligt godt bid. Brødet er også saftigt og opleves ligesom et hjemmebagt brød.

”Jeg synes, det smager, som godt rugbrød skal smage”, siger Annette Bylov Sørensen.

Det er første gang, at Schulstad på den måde går i samarbejde med lokale firmaer:

”Betydningen af den branding, som nu går ud i hele landet, kan ikke vurderes højt nok. Vi ville ikke selv have haft penge til det. For Restaurant Gilleleje Havn, for Gilleleje og for Gribskov har det stor betydning,” siger Henrik Magelund.

Der er smagsprøver på Restaurant Gilleleje Havn torsdag 13. september fra klokken 13.

Publiceret 13 September 2018 11:30

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.