Gilleleje glæder sig til kulturaften

Der går sport i den i Gilleleje den 15. september

Af
Jens Berg Thomsen

kulturaften Lørdag den 15. september går det løs i Gilleleje, når byen står i kulturaftenens tegn. Dette års tema er sport, og under titlen "der går sport i den," byder butikker, spillesteder, restauranter og de mange andre ting, som byen har at byde på til en god oplevelse.

"Hvis man kigger på programmet, er det alsidigt. Sportsklubber, Hjerteforeningen og mange, mange andre stiller op. Det bliver både sjovt og skævt," siger Klaus Bischoff, der står for at arrangere og er indehaver af Choff Design.

Han nævner "vovsewellness" som etn af de sjove ting, som programmet byder på, der foregår hos Aura fra klokken 10-12, men dagen igennem er der noget at tage sig til som opvisning på torvet med Gilleleje Fægteklub, opvisning fra byens karateklub, racerkører Emil Ganggårds, der viser en gocart frem, og så er der koncert på torvet med "Hill billy Bones", der spiller countryrock fra scenen fra klokken 20.30. Netop countryrock er noget af det "mest moderine musik" lige nu, lyder det fra Klaus Bischoff.

Programmet for Gillelejes kulturaften ligger i form af i alt 3.000 flyers i byens butikker, cafeer, restauranter og mange andre steder, og så kan man også finde det på posters, der står rundt om i gaderne.

Programmet begynder klokken 10, og koncerten på torvet slutter klokken 22.

Publiceret 13 September 2018 13:00

SENESTE TV