Lørdag den 15. september er der kulturaften i Gilleleje. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Lørdag den 15. september er der kulturaften i Gilleleje. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Gilleleje glæder sig til kulturaften

Der går sport i den i Gilleleje den 15. september

Af
Jens Berg Thomsen

kulturaften Lørdag den 15. september går det løs i Gilleleje, når byen står i kulturaftenens tegn. Dette års tema er sport, og under titlen "der går sport i den," byder butikker, spillesteder, restauranter og de mange andre ting, som byen har at byde på til en god oplevelse.

"Hvis man kigger på programmet, er det alsidigt. Sportsklubber, Hjerteforeningen og mange, mange andre stiller op. Det bliver både sjovt og skævt," siger Klaus Bischoff, der står for at arrangere og er indehaver af Choff Design.

Han nævner "vovsewellness" som etn af de sjove ting, som programmet byder på, der foregår hos Aura fra klokken 10-12, men dagen igennem er der noget at tage sig til som opvisning på torvet med Gilleleje Fægteklub, opvisning fra byens karateklub, racerkører Emil Ganggårds, der viser en gocart frem, og så er der koncert på torvet med "Hill billy Bones", der spiller countryrock fra scenen fra klokken 20.30. Netop countryrock er noget af det "mest moderine musik" lige nu, lyder det fra Klaus Bischoff.

Programmet for Gillelejes kulturaften ligger i form af i alt 3.000 flyers i byens butikker, cafeer, restauranter og mange andre steder, og så kan man også finde det på posters, der står rundt om i gaderne.

Programmet begynder klokken 10, og koncerten på torvet slutter klokken 22.

Publiceret 13 September 2018 13:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.