Har du prøvet? Læs Ugeposten på din mobil eller tablet

Spar på papiret – og turen ud til postkassen

Af
Claus Johansen

Digital avis Er du også vild med Ugeposten? Vil du gerne læse den, mens du er på farten? Vil du gerne slippe for papirudgaven? Eller har buddet glemt at levere en avis til dig?

Vi har hjælpen klar til dig. Nu kan du nemlig læse Ugeposten på din mobil eller tablet. Du skal bare downloade app’en ”lokalavisen”, og så har du Ugeposten lige ved hånden, uanset om du er på ferie eller sidder i S-toget.

Den friske udgave af Ugeposten er klar tidligt tirsdag morgen, og du kan også læse gamle udgaver af avisen.

Spar på papiret

Der er også andre fordele i forhold til den klassiske papirudgave: Du undgår papirspild, der er en søgefunktion og du kan zoome langt ind, så teksten bliver forstørret. Det er også muligt at klikke på artiklerne, så de bliver åbnet i et mere læsevenligt vindue.

Du har også mulighed for at læse alle de øvrige aviser, som Politikens Lokalaviser udgiver i Nordsjælland og Jylland.

God læselyst!

”Lokalavisen” findes både til iOS og Android. Download i App Store eller Google Play.

Publiceret 12 September 2018 16:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.