Har du prøvet? Læs Ugeposten på din mobil eller tablet

Spar på papiret – og turen ud til postkassen

Af
Claus Johansen

Digital avis Er du også vild med Ugeposten? Vil du gerne læse den, mens du er på farten? Vil du gerne slippe for papirudgaven? Eller har buddet glemt at levere en avis til dig?

Vi har hjælpen klar til dig. Nu kan du nemlig læse Ugeposten på din mobil eller tablet. Du skal bare downloade app’en ”lokalavisen”, og så har du Ugeposten lige ved hånden, uanset om du er på ferie eller sidder i S-toget.

Den friske udgave af Ugeposten er klar tidligt tirsdag morgen, og du kan også læse gamle udgaver af avisen.

Spar på papiret

Der er også andre fordele i forhold til den klassiske papirudgave: Du undgår papirspild, der er en søgefunktion og du kan zoome langt ind, så teksten bliver forstørret. Det er også muligt at klikke på artiklerne, så de bliver åbnet i et mere læsevenligt vindue.

Du har også mulighed for at læse alle de øvrige aviser, som Politikens Lokalaviser udgiver i Nordsjælland og Jylland.

God læselyst!

”Lokalavisen” findes både til iOS og Android. Download i App Store eller Google Play.

Publiceret 12 September 2018 16:00

SENESTE TV

Skoleelever i Gilleleje skal være lydforskere

undervisning Elever fra 4- 6. klasse i Gilleleje kan nu blive forskere for en dag. Temaet er lyd og eleverne kan prøve at arbejde og tænke som en forsker, og øve sig i at være nysgerrige, systematiske og observante. Skoleklasserne kan besøge Gilleleje Bibliotek, hvor bibliotekarer sammen med elevernes lærere står klar til at guide eleverne gennem ni forskellige aktiviteter fordelt på tre stationer: Mærk lyden, brug lyden og kend lyden. Skoleprogrammet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som hvert år finder sted i april.

Gilleleje Bibliotek har tilmeldt sig programmet og inviteret lokale skoleklasser til at deltage sammen med 113 andre folkebiblioteker over hele landet. Programmet kører fra 24. april til 24. maj.

Ud over Skoleprogrammet kan eleverne deltage i en landsdækkende skolekonkurrence, hvor eleverne konkurrerer i at indsamle lydoptagelser til forskningsprojektet ’Lyden af Danmark’. Konkurrencen kulminerer med et stort finaleshow 28. maj på DOKK1 i Aarhus, hvor den klasse, der har indsamlet flest lydoptagelser, kåres som vinder.

gs